שאלה מוזרה קצת

annisha

New member
שאלה מוזרה קצת

זוהר אמרה לדניה שהיא קראה על המרכיב של הסם בויקפדיה, זה באמת או רק בשביל הסדרה? גם אני הייתי רוצה לקרוא, אז מישהו זוכר את שם המרכיב? (אלא אם כן זו המצאה בשביל הסידרה ולא מרכיב אמיתי). חוץ מזה לא הבנתי למה פתאום דניה לא יכול להשיג את המרכיב בארצות הברית, הבנתי שזה לא חוקי שם ובאירופה אבל הוא אמר שהשיג דרך אתר באינטרנט לא? אז למה הוא לא ממשיך להשיג משם?

אין לי הרבה תשובות

אני מניח שזה בשביל הסדרה, משום שתיאור ספציפי לסם אמיתי היה מעט מפתיע אותי. אני לא זוכר את שם המרכיב, אבל את יכולה לבדוק בפרק 9 (הוא משודר ב"yes.walla.co.il"). וגם על השאלה אחרונה אין לי הרבה מה להגיד, זה בילבל גם אותי - אבל זה מרכיב נדיר כנראה.

zzzooosh

New member
לי יש דווקא

אלף, הוא אמר שהוא לא הצליח להשגי את זה באינטרנט ושאמרו לו שאולי בהודו אבל לא מצא בית, אם תחפשו מספיק טוב בוויקיפדיה תבינו לאיזה חומר הוא מתכוון..

annisha

New member
לדעתי אין כזה חומר

נראה שהתסריטאים לקחו מילים מתחום הכימיה וחיברו אותם לכדי חומר אחד שלא קיים. אתם מוזמנים להביא לינק המוכיח אחרת...

Guy24Gold

New member
מה שממש לא הבנתי,

עכשיו בפרק 11 פתאום גם לרוסי וגם לכוסית יש את החומר הזה. איך הרוסי השיג אותו? לא אמרו שהיא שלחה לו את החומר בדואר או משהו כזה. (וד"א הסצנה שבה שניהם מתמסטלים הייתה מצולמת נפלא)

למעלה