שאלה מוזרה ומפחידה...

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

הממלכה

New member
זה מזכיר לי.....

בית המשפט למשפחה שלח אותי לאבחון של "מסוגלות הורית" ב"קרן המחקרים הרפואיים". טוב, אז חיכיתי בחוץ עד שיקראו לי ובינתיים ילדי שוחחו עם הצוות המאבחן (פסיכיאטר ועובדת סוציאלית ועוד מישהי לא מזוהה). ואז קראו לי להכנס..... וראיתי א ק ד ח על השולחן. נכנסתי להלם כמעט, ואז הפסיכיאטר לקח את האקדח בידו , הניף אותו באויר ו י ר ה . להבה כחלחלה בצבצה ופייחה את קצה האקדח. ניצלתי. זה היה רק "איבחון" לגיטימי. התאריך 7.3.99. כאשר הפסיכולוג שאליו שלח אותי הצוות הזה, נפטר בפתאומיות.... לא יכולתי שלא לקשר בין הדברים.

הממלכה

New member
דרך אגב, הוא סיים לימודיו בבלגיה...

וזה הזכיר לי מודעת אבל גדולה על מותו של יהלומן יהודי-בלגי שתרם לבית החולים תל השומר ולקרן ירושלים. חשבתי, אולי התרומה היתה קשורה לאבחון האקדח. אני לא מתפנקת, אקדח זה דבר מבהיל, אפילו רטרואקטיבית, כאשר אני מקשרת את מותה של השופטת מותם של הפסיכולוגים מותו של בנו של רופא הילדים (בתרגיל צהל בגולן בתוך שק שינה - עדיין נחקר) מותה של המתמחה של פרקליטת מחוז מרכז ומותו של העד (שברגעים אלה בית המשפט העליון דן בערעור של הרוצחים). אבל בלי ספק מה שמפחיד בפרשה זה שתיקת העיתונות שממש מזכירה לי את הערפל התקשורתי בתחילת הקרבות בתעלת סואץ ביום הראשון למלחמה. היום אני יודעת שמדובר באותה שיטה. ודרך אגב, הופתעתי מהכתובת שמופיעה במדור של יואב יצחק על שירותו של מפקד חיל הים הקודם בדובר צהל. הבנת? אנשי הדממה הועברו לדובר צהל על מנת להדמים.

הממלכה

New member
מערכת הבטחון תורמת לבתי החולים

מערכת הבטחון מתנהגת מוזר בכל מה שקשור לבריאות הציבור. אולי זה קשור לשינוי המבני בצהל ולהקמת אטל. הזכרתי אתמול הערוץ ההסטוריה קטע מספרו של שלמה אראל ששמו לפניך הים. שלמה מצטט משפט הכי מוזר שיכול להיות מבטאון צבאי אמריקני, לפיו המטכל הופתע במלחמה מצבאות מצרים סוריה........................ומחיל הים הישראלי. שלמה אראל היה מבקר מערכת הבטחון....והציטוט איננו מקרי. אני מאוד חוששת, בעקבות פרשת רמי דותן גם כן, שזרועות הצבא הם נפרדות לגמרי ממנו. כלומר, הקומנדו הימי יכול לתפוס את השלטון במדינה על ידי חיסולו של ראשה. ביי

popp

New member
שאלה מוזרה ומפחידה...

אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תגידו לי איפה ניתן לשאול שאלה שכזו במידה ומישהו חותך את הורידים שלו בשני הידיים, קצת מעל הכף יד, כמה זמן יקח לכל הדם להתרוקן? נניח אחד מגיל 24-25

למעלה