שאלה..?...מה עושים עם ה...

אפרסק 28

New member
שאלה..?...מה עושים עם ה...

הבכי של התינוקת בלילה..... ביום אני לא בבית אז אני לא שומע אבל בלילה מה עושים??? איך מונעים מימנה לבכות... אני לא רוצה להרגיל אותה לידיים...שתהיה עצמאית..

כמה שזה לא יפה,,,,

אבל אני צוחקתתתת,,,,, מסכנים שלי,,, אויש,,, אחרי 4 שנים ללא שינה מסודרת,,, סוף סוף הגעתי לנחלה,, ובכן,,, מה עושים,,,?<< האמת,, אין הרבה אפשרויות,, אם היא מניקה,, אז תקל עליה,, בכך,שאתה תחליף לילדה,, אתה תביא לה את הילדה,, תדאג לה לכוס מים,,, אם היא לא מניקה,, פשוט תעשו משמרות,,, אחרת,,, זה קשההההההההההההה,,, וחוץ מזה,,,, מכיר את המשפט,,,,: כל ההתחלות קשות,,,? בהצלחה יקירי,,

giulietta

New member
עוברים לגור במלון לשנתיים הקרובות

עכשיו תשמע... יש תינוקות בכייניים יותר ויש פחות, אבל, עוד לא פגשתי תינוק "עצמאי" חחחחחחחחחחחח.... אז, אל חשש, תחזיקו אותה ותלטפו אותה ותשירו לה ותרקדו איתה ותנו לה להרגיש את חום גופכם (בעיקר האמא). חשבת איזו טראומה זה בשבילה , לצאת מהמקום החמים והמוגן שהיא היתה בו 9 חודשים למקום כל כך גדול ורועש ומסנוור? היא זקוקה לכל התמיכה וההגנה שתוכלו לתת לה. השכיבו אותה קרוב אליכם ואם היא במיטה, צרו עבורה מרחב מצומצם (עריסה קטנה) שתרגיש עטופה ומוגנת. ומה שלא יהיה , בסוף זה עובר. תהנו
ג´ול

חחחחחחחח,,,,,,תינוק עצמאי,,,

אצלי המושג הזה,,עד גיל לא תופס,,,, וברצינות,,, מה אתה חושב עכשיו על ידיים,, הרי ממילא בסוף תישברו ,, תרימו,,והיא תתרגל,,, אז יפה שעה אחת קודם,,, תרימו אותה,,, אחחחח,, איזה בית ספר,,,, ממש אוניברסיטה,,, אפרסק,, אני מוכנה תמורת סכום סמלי,,, להשכין אותך בחדר הפנוי שיש לי,,, (עכשיו תשאל למה הוא פנוי,,,?. יפה,, כי הבנות ישנות איתי עד היוםםםםם,,, אז אל חשש מהרגלים,,, הם ממילא מגיעים,,)

י פ ע ת

New member
אפרסקי...סבתא אחת אמרה לי ש...

מרגע שנולדים ילדים, השינה כבר לא אותה שינה.תשכח משינה עריבה כמו ברווקות נטולת קימה עקב הפרעות, נטולת דאגות שמקננות<מאוחר, למה הילדים עדיין לא הגיעו וכו´> וכשיש נכדים גם אז לא ממש ישנים כי דואגים גם להם. לא יודעת בת כמה התינוקת שלך אבל אם היא עדיין בת 3-4 ח´ היא זקוקה לחום וההגנה הזו שחסרים לה מהמעבר מרחם מוגן שעטף אותה במשך 9 ח´. המעבר מהרחם לחוץ מאד קשה ומפחיד גם אותה...לכן אל תהסס להרים אותה...היא זקוקה לזה והדרך היחידה שלה לאמר זאת היא באמצעות הבכי. כאם ל- 3 ילדים גם אני לא מומחית גדולה ותמיד רצתי אליהם בציוץ הראשון ועד היום יש לי את תסמונת הניענוע ברגע שאני מרימה תינוק...באופן בלתי נשלט...גם אם הוא לא בוכה חחח אגב עד היום עם ילד בן 2 ו-10ח´ אני עדיין קמה אליו מס´ פעמים בלילה כשילדים אחרים בגילו כבר ישנים ללא הפרעה...כל ילד והרגליו הוא...אל תשווה לילדים של אחרים...אבל מנסיון...גם זה ייגמר ותגיע מתישהו ללילה שלם של שינה יותר טובה!

יפעתתתת,,,, אפרופו תסמונת נענעוע,,,

לא פעם מצאתי את עצמי,, מרימה את הילדה ביד שמאל,, ומנענעת את העגלה ביד ימין,,,

giulietta

New member
ואת העגלה בסופר

את לא מנענעת? אני כן חחחחחחחחחחחחחחח

י פ ע ת

New member
גם אטב על האף יעשה ת´עבודה

חחחחחחחחחח אוף איך שאני מתדרדרת כאן להסתות לרצח בזמן שאני אמורה להיות פאר היצירה...שכחתי! טוב , הולכת ללוש בצק שמרים <להצדיק את 6 זוגות הידיים שברא לנו>

אפרסק,

למה רופאים ממליצים לא להניח את מיטת התינוק ליד החלון??? לא, לא בגלל שהוא עלול להתקרר... בגלל ש"בטעות" ההורים לא יזרקו אותו כשהוא צורח... חחחחחחחחחחחחה אפרסק, אין הרבה מה לעשות מניסיוני הכי טוב זה להרים ולחבק בכל פעם שהיא בוכה, היא זקוקה להגנה ולחום שלכם.

תשובה רצינית

תינוקות (כמו מבוגרים) זקוקים לרוטינה. יש לייצר רוטינה כזו אפילו במעט כוח בשלבים הראשונים עד שהם מתרגלים. מהי רוטינה? 20:00 הנקה\בקבוק 20:30 מקלחת (חובה) 20:45 להרדים. מה קורה אם הם מתעוררים בלילה? אותה רוטינה (כולל המקלחת) - זה עושה להם ריסטרט במערכת. בהצלחה.

זה לא הוגן,,,,,../images/Emo5.gif

לא יכולת לכתוב את זה לפני חצי שנה,,,? חוץ מזה,, ,למי יש כח לקלח באמצע הלילה,,, למרות שזה נשמע מבטיח,,,,

נעמי 1

New member
אפרסק...

בחרת להיות אבא... ולכן בעיסקת החבילה יש גם בכי... חיתולים... קקי... ובעיקר לגדל אותה לתפארת מדינת ישראל. ואל תשכח... גם אתה בכית כשהיית קטן... וגם כשנגעו לך ב"קטן"
נעמי

גילית.

New member
זה מזכיר לי כשביתי נולדה אמרו לי

כשביתי נולדה אמרו לי, שכל 4 שעות בערך היא תרצה לאכול, שמתי לי שעון חחחחחחחחחחח כדי שכשהיא תקום אני כבר אהיה ערה. היא לא קמה ואני נירדמתי על הכורסה, עד שהבנתי שאם היא רעבה היא כבר תודיע לי, חחחחחחחחחחחחחח ואכן כך היה, ישנתי כל לילה, וכשהיא היתה רעבה, העירה אותי. גילית

גילית.

New member
לאפרסק עם הולדת התינוקת החדשה,

כשנולדה ביתי כתבתי לה שיר, שיצא לי לכתוב אותו בפורום תפוז על הורות, ומכיוון שהתינוקת שלך חדשה, אני מנצלת את ההזדמנות, לכתוב פה את השיר, שניכתב באמת מתוצאה של מצוקת ההורים, בכל הנוגע לשינה לא הכי רגועה בלילה. אני רוצה לעודד אותך, זה עובר, והילדים גדלים, ולכל גיל יש את ההנאה שלו. ביתי הקטנטנה ------------- כמו שהלילות שלך ניראים, כך הבקרים שלי ניראים: "אם את מתעוררת בלילה, בשתיים ובחמש, הראייה שלי בבוקר, כבר אננה שש על שש. בדברים אני ניתקלת, אחרים גם מפילה, עייפות אותי שוברת, פיהוקים אני מלאה,. ואת ביתי הקטנטנה, התשישות פסחה עלייך, מקפצת ממלמלת, וכוחך עוד במותנייך. את קטנה וחמודה, ולכן איני כועסת, רק יש לי בקשה קטנה, שתאכלי פירות בעשר. בהמון איחולי מזל טוב, גילית

למעלה