שאלה! מה עדיף לי לקנות,

Yurismaster

New member
שאלה! מה עדיף לי לקנות,

גיימבוי אדבנסד רגיל ב500 או לחסוך יותר כסף(יש לי כבר 600) ולקנות את הSP החדש ב800? אני מעדיף את העיצוב של הגיימבוי אדבנסד הרגיל אבל אין לו אור פנימי והSP גם יותר קטן ויש בו יכולת לבחור אם רוצים תאורה או לא , וגם הוא שומר על המסך....אבל גם אין לו את כל העזרים שמותאמים לאדבנסד הרגיל כמו ה TV TUNER ולמי שלא יודע, זה מכשיר שהופך את הגימבוי אדבנסד(הרגיל) לטלוויזיה ניידת אם חיבור לוידיאו או דיוידי א אפילו קונסולות ויש לזה סריקת ערוצים ככה שאפשר לראות באמצע שום מקום ערוץ שתיים או אחד או עשר....גררררר מה עושים? עדיף לי לקנות אדבנסד רגיל ולקנות מנורת עזר? זה יותר מסורבל ולא נוח...

moon flower

New member
אני מעדיפה את היקר

(אישית) קודם כל כי לא צריך לקנות מנורת עזר שדיי מהר נהרסה לבת דודה שלי מאמריקה, ושתיים כי אפשר לחבר לטלוויזה עם מסך גדול ואפשר לצפות בזה (אני ניסיתי וזה היה בסדר), וחוץ מזה אפשר לראות עם זה ערוץ 2 באמצע שומקום ^-^

gloom

New member
גם אני איתך

לי יש את האדבנס הרגיל וזה סיוט, כל הזמן יש השתקפויות של עצמך כמו מראה, ואתה יכול לשחק רק באור יום או עם מנורה חזקה (המנורות עזר לא מי יודע מה עוזר)

Yurismaster

New member
אוקי...תודה..אבל תחסר לי האופציה של

הטלויזיה באמצע שומקום, כי זה מכשיר שמתחבר רק לאדבנסד הישן...אבל בטח יעשו איזה משו גם לחדש..

K00lVulpX

New member
הכי טוב לדעתי

הכי טוב לדעתי זה גייםבוי קולור כשהרמקול הרוס... איך נראה לכם העברתי את כיתה ט'? כל שיעור שיחקתי קריסטל והיה מה זה מגניב, תפסו אותי פעם אחת והילדים מה זה התעצבנו עלי עד שפעם אחת הם אמרו למורה להסטוריה שאני משחק גייםבוי, אתם יודעים מה היא עשתה לי? שום דבר! היא צעקה עליהם בחזרה שמותר לי לשחק גייםבוי כמה שבא לי ולפחות אני מקשיב ומשתתף בשיעור (ככה זה, אני משחק, שומע שאלה ואז צועק אותה באויר) היה כזה גדול...

למעלה