שאלה מה זה חשובה!!!!

שאלה מה זה חשובה!!!!

ההופעה יום שישי , ב23 מתקיימת כרגיל בבארבי? הם לא ביטלו או משהו כזה ? כי אני ב"ה מתכננת לנסוע עם חברה וכבר קרה לי פעם אחת שהגעתי לת"א במיוחד- ואני מדגישה במיוחד כדי לראות הופעה שלהם בבארבי והיא בוטלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז כדי למנוע את זה שוב מעצמי אני חייבת לדעת אם ההופעה מתקיימת בדוק ב100%.....

אוקיי....

אז בדקתי באתר של הבארבי וההופעה כנראה מתקיימת אבל מישהו מוכן להסביר לי מה זה מופע ראשון מופע שני? איך זה עובד שמה..... אין לי מושג בשיטטטטט

צ א ל ה

New member
הסבר....

מופע שני זה מופע במתחיל "כאילו" ב12.. אבל בעצם הוא מתחיל יותר לקראת 1... וזה פשוט עוד הופעה... כמו שיש סרט ב8 ואז יש ב10 .. מובן?!!?

טרושקה

New member
אבל!!!

מי שהולך למופע הראשון לא צריך לשלם על המופע השני... הוא פשוט נשאר
(וזה ממש כיף!!!! תשארו לסינרגיה!!!! תשארו!!!) יום עם הרבה נעימים!

צ א ל ה

New member
זה לא לגמריי נכון...

יש הופעות שבאמת לא איכפת לבארבי להשאיר אנשים... אבל יש הופעות שמוציאים את האנשים לפני שמכניסים אנשים אחרים.. זה תלוי מי מופיע אח"כ... לדעתי בהופעה של סינרגיה יהיה אפשר להשאר...

טרושקה

New member
אבל בפעם הקודמת...

נתנו לנו להשאר למופע של דן תורן אחרי הדורבנים (נראה לי שלא היו אנשים במופע אם זה היה אחרת...חח) קיצר, לסינרגיה לא נראה לי שיש הרבה קהל אז בטח נוכל להשאר

כתמונית

New member
והיה משעמם!!

בהופעה של דן תורן.... זקן מתוסכל... אבל נראה לי שיתנו להשאר! יהיה כייף תשארו! (שלא נהיה לבד ויהיו פאדיחות...)

gloom

New member
סתם שאלה../images/Emo66.gif

הוא קרוב איכשהו לגל תורן
הסולן של מרסדס בנד.......

למעלה