שאלה! מה החוק אומר?

mikeyy

New member
שאלה! מה החוק אומר?

בזמן צפירה:יום זיכרון, האם מותר לאדם לעצור את מכוניתו, לצאת ממנה ולעמוד? או שהוא חייב לחנות איפשהו? מהי הנורמה הפורמלית/החוק?

Mr Fender17

New member
לעצור במקום, לעמוד ולהמשיך בנסיעה.

זה לא חוק, זה פשוט מה שכולם עושים.. מי עוכר ישראל שלא יעמוד בצפירה?

MrJacKasS

New member
בונים לידינו בניין

ערבים כמובן ובזמן הצפירה ממשיכים לעבוד עם המכשירים האלה שעושים רעש וגורמים לך לרצות לתלוש תאוזניים מהראש שלך אני לא מצפה מהם לעמוד כי הם ערבים אבל תעשו תמינימום ותפסיקו לעבוד לדקה פאק ..

Superdror

New member
אין שום חוק תעבורתי בנושא.

תפעל תוך כדי הפעלת ההיגיון ושיקול הדעת שלך. אבוי לנו אם צריך לחוקק חוק עבור כל "פיפס" קטן.

Krishi

New member
תאכלס זה מעניין...

הרי אין שום חוק שמכריח אותך לעצור לצאת מהאוטו ולעמוד בצפירה, ונגיד והחלטת לא לעמוד בצפירה אז כל המכוניות האלה שעומדות באמצע הכביש מפריעות לך לתנועה ובעצם כולם עוברים על החוק.. חחח...

mikeyy

New member
../images/Emo6.gif

פתאום עלתה לי השאלה...אני בטוח שהרבה לא ידעו על זה.. ומה הקשר עוכר ישראל? יש אנשים שהם לא מאמינים ואין להם כבוד לאותם אנשים שמתו (בלי קשר יהודים/לא יהודים) וגם לגבי ערבים, זה לא כזה משנה להם. בכלל, אני מאמין שכל אדם צריך לחיות את חייו איך שבא לו, לפי האמונות הערכים וכו', זכות החירות מה שנקרא, וזהו. ככה שאם מישהו נוסע בזמן הצפירה, שיבושם לו.

mikeyy

New member
אין שאלה

התכוונתי השאלה ששאלתי בהתחלה - מהו החוק בנושא. למה
?

aviGODFATHER

New member
לא מאמינים?

מה יש פה לא להאמין? זה לא חג דתי שצריך להאמין. יש כאלה שלא מאמינים באלוהים אז הם לא צמים ביום כיפור ואוכלים חמץ בפסח וכו', אבל בימי הזיכרון אין פה עניין של אמונה, זה עניין של כבוד למתים, שבזכותם בין היתר יש לך מדינה שבה אתה יכול לנסוע בחופשיות ולבחור אם לעמוד בצפירה או לא. וכן, לדעתי מי שלא עומד בצפירה הוא עוכר ישראל, וממש לא "שיבושם לו". מאות אלפי אנשים מתו על בהגנה על המדינה ומיליונים נטבחו במחנות ההשמדה אז המעט שאפשר לעשות הוא להקדיש להם דקה פעם בשנה.

mikeyy

New member
התכוונתי

שהם לא מאמינים שיש טעם לצפירה הזאת, להזכיר את אותם נופלים וגם שלא ייצא להם מזה כלום אם הם יעמדו... וסבבה. מקבל תדעה שלך (לעומתך) אבל לדעתי כל אדם יכול לחשוב, להאמין ולעשות מה שבא לו. סיימנו?

aviGODFATHER

New member
סיימנו

מצידי שאנשים לא יכבדו את זה, גם ככה אין הרבה שאני יכול לעשות בעניין הזה. אבל אנשים כאלו לא שווים את הנקישות על המקלדת ואת הביטים שההודעה הזאת תופסת.

Krishi

New member
לקחת את זה קשה מדי...

אני בהחלט מסכים איתו. אפשר וצריך לכבד אותם כל יום ויום בשנה. לא חייבים בשביל זה טקסים וצפירות.

לא מסכים!

אבוי לנו אם כל אחד יחיה את חייו איך שבא לו- אולי רק בבית שלו- דגש על אולי.. אם כל אחד ייעשה מה שבראש- תוך זמן מועט המדינה תלך..

בזמן הצפירה הייתי בסופר

זה היה מצחיק
. פתאום כולם קפאו במקום כאילו לחצו PAUSE בוידאו. והיו שם הרבה אנשים וכולם עמדו כזה. צריכים לראות את זה כדי להבין...זה היה ממש מצחיק. התאפקתי לא לצחוק כי בכל זאת...זה יום עצוב ולצחוק עוד בזמן הצפירה זה נראה כאילו אני ילד קטן....צפירה הבאה תלכו לסופר...

למעלה