שאלה: מה דעתכן?

Anna 1987

New member
אנחנו

חבורה של אנשים (בעיקר נשים) שרוצות שהפרסומות האלו יירדו מהמסך. אגב, אני מנהלת את קבוצת הפייסבוק "תגידי תודה שאת אישה ותשתי משהו. אחר". לינק: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=107639585925459 הסרטונים יופצו באינטרנט (אני מחזיקה אצבעות שאולי גם בטלוויזיה... נחיה ונראה). מתוך שלושת התסריטים שצירפתי, רק אחד יצולם. חוץ ממנו יהיו עוד כמה סרטונים שפונים לקהלים אחרים ("תגיד תודה שאתה אשכנזי / צבר / לא יהודי"). אם תרצי לקרוא, אוכל לשלוח לך. תודה רבה על תשובתך, עזרת מאד

Anna 1987

New member
שאלה: מה דעתכן?

שלום לכולכן, רציתי לדעת מה דעתכן בנוגע לפרסומות של גולדסטאר, עם הסלוגן "תגיד תודה שאתה גבר". מה דעתכן? האם זה שוביניסטי ולא לגיטימי, או מצחיק ולגיטימי?

Anna 1987

New member
תודה על תשובתך.

ראשית אגיד שאני חושבת שהפרסומות של גולדסטאר הן שוביניסטיות ברמות, ולא ראויות לשידור. אני מצרפת להודעה הזו שלושה תסריטים שלדעתי מבהירים את הבעייתיות שבפרסומות. הם נכתבו כמענה לפרסומות המקוריות, והמטרה שלהם היא לקרוא לאנשים להחרים את גולדסטאר. הם באים על רקע הפרסומת האחרונה של גולדסטאר - "תחרות ריצה". אני מקווה שאף אחד לא יפגע מהתסריטים... אם נפגעתם- אוכל לשנות את התוכן הבעייתי. אשמח לשמוע את דעתכם עליהם. (אחד מהם אמור להפוך לסרטון - אם אתם רוצים לשחק פנו אליי.) האם אהבתם את התסריטים? האם התסריטים שינו את דעתכם לגבי הפרסומות של גולדסטאר? האם התסריטים פגעו בכם? האם הייתם מציעים לשנות משהו כדי להעביר את הנקודה טוב יותר? אפשר גם לפנות אליי בהודעות אישיות.

בזוקה9

New member
אנה את יכולה בבקשה לצרף איזה לינק לפרסומת?

זו שאת יוצאת נגדה?

הפרסומת של גולדסטאר

כשראיתי אותה לראשונה, התפוצצתי מצחוק. זה מצחיק אותי עד היום. לא ברור לי מה שוביניסטי בזה. יש בהחלט נשים כאלו (כמו שנראות בפירסומת) ויש נשים אחרות וזה ברור לכולם. לא צריך להיות כל כך כבדים בראש. לפעמים צריך להקליל. בשביל מה הרגישות המוגזמת הזו? לא צריך לקפוץ, לשרוט, לסמר שערות וליילל בכל פעם שמדברים על נשים. בתור אישה, לא מצאתי שום דבר פוגע בפרסומת הזו. ובאשר לסלוגן "תגיד תודה שאתה גבר"-נשמע לי כמו ניחום אבלים וגם אם לא, שיודו למי שזה לא יהיה מהבוקר עד הערב אם זה עושה להם טוב. מה זה נוגע לי? אני אוהבת בירה. צוננת, כמעט קפואה ביום חם
או בערב קייצי עם סיגריה במרפסת
...בעיקר קורונה וכן, גם גולדסטאר! לחיים
(קלילים)

למעלה