שאלה- מה דעתכם?

dancer11

New member
שאלה- מה דעתכם?

אני הולכת לאודישן למסלול בסטודיו B ביום שישי ואני ממש מתרגשת כי זו פעם ראשונה שאני עושה אודישן! אני צריכה להציג קטע אישי ואני ממש מתלבטת מה נראה לכם חשוב להראות בקטע האישי? טכניקה?גמישות? או פשוט לרקוד?

yaeltal12

New member
קודם כל בהצלחה!

לדעתי את צריכה קודם כל להראות את הריקודיות והכישרון שלך, אני מניחה שזה מה שהם מחפשים... ואם את יכולה להכניס בזה גם טכניקה וגמישות עוד יותר טוב כי זה מראה על ניסיון וידע בריקוד. כדאי לך מאוד להכניס טכניקה כי אולי הם רוצים לראות טכניקה כמו כישרון זה מאוד תלוי מה הם מחפשים, אבל אם את לא יודעת לדעתי פשוט תכניסי בריקוד כמה שיותר ממה שאת אוהבת וטכניקה. מממ מקווה שעזרתי

טכניקה. לא גמישות.

יורם כל הזמן אומר שלא משנה לו עד כמה נרים את הרגל, כל עוד העקב בחוץ והאגן לא מסובב, כלומר שאנחנו עושות את המקסימום שלנו תוך כדי שמירה על פוזיציה נכונה. תראי שאת יודעת לרקוד על ידי טכניקה נכונה, ושם תשלבי את המקסימום גמישות שלך... בהצלחה המון

Nemeshon

New member
לדעתי את צריכה לשלב אותם ביחד..

גם את הגמישות והטכניקה שלך. את צריכה לדעת להשתמש בגמישות...

גם אני שוקלת ללכת לאודישן אבל

אני כלכך מפחדת מהאודישן. אני מתלבטת גם בקשר לקטע האישי. למישהי פה יש שיר או מנגינה טובה לקטע האישי?אני כנראה עושה קטע מודרני. תודה מראש !

Only Dance

New member
גם טכניקה גם גמישות וגם ריקוד

אין שום בעיה לשלב בין השניים, יש לך דקה עד דקה וחצי להראות כל מה שאת יודעת. לא להעמיס ביותר מידי תרגילי גמישות, מצד שני לאלוותר על אלמנט אחד של גמישות לפחות, הרבה טכניקה, ולבחור שיר שישקף ויראה את הפן הריקודי של העניין, את יודעת, כמה גרנדבטמנים, קומבינציה שתכלול שפגט נחמד, הרבה קלילות, לשמור על קווים ארוכים, ואיזה אלמנט ייחודי שיגרום להם לזכור אותך, כי בסכ"ה יהיה שייעור רפרטואר וקלאסיקה ליפני ושם הם יראו את הטכניקה שלך ביחס לאחרים, בריקוד כשאת לבד את אמורה להראות את הייחוד שלך! בהצלחה בובה!!! קאטי.

זה היה מכוון אליי?חח בכל מקרה

סיימתי להכין את הקטע האישי, אני מקווה לטוב ! ומישהי יודעת בערך באיזו רמה יהיה השיעור הקלאסי?

dancer11

New member
אז אני מבינה שהחלטת לבוא...

יופי! גם אני קצת מפחדת אבל אין מה לעשות אודישן זה דבר מלחיץ, צריך לעבור את זה! שיהיה לך המון בהצלחה!!! על איזה מוסיקה עשית בםוף?

mizid

New member
דבר ראשון - בהצלחה...

הכי חשבו שתראי את עצמך בריקוד... תהני מהריקוד ותרקדי אותו כמו שאת חושבת שצריך להיות.. תראי : *חוש קצב *גמישות *טכניקה *כירוגראפיה מדליקה *שואו *משהו מעצמך.... ותהני

סיקל

New member
נצל"ש

האודישן הוא לשני דברים: אתן מתכוונות ללכת לקורס קיץ או לשנת לימודים המלאה?

dancer11

New member
אני...

רוצה ללכת בינתיים לקורס קיץ, אבל הבנתי שהמסלול הזה מדהים, אני מכירה מישהי שעושה אותו עכשיו והיא ממש נהנית ולומדת המון, למרות שהוא ממש קשה אבל אין דבר יותר מדהים מלקום בבוקר ופשוט לרקוד כל היום לא?! אז אולי אני אלך גם על המסלול...(אם אתקבל...)

NeTa MuFlEtA

New member
בהצלחה, מאמי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

תשמעי, אני חושבת שמאד חשוב זה כל מה שאת אמרת בעיקרון.. גם גמישות, טכניקה.. אבל אחד הדברים היותר חשובים זה תראי שאת נהנית מהריקוד, שאת אוהבת את זה, תראי שימחת חיים, תגרמי ללב שלהם להחסיר פעימה שהם מביטים בך, מבינה
תעשי להם כמה שיותר עיניים, תנסי לרגש, להביע כמה שיותר רגש, להתחבר למילים בשיר.. הכי חשוב תהיי את. שוב,

killerit1

New member
שיוו

גם אני מחר הולכת לאודישן הזה אני כולי בחרדות!!! והקטע שלי עוד לא גמור לחלוטין וזה מלחיץ אותי..:/

סיקל

New member
אני הייתי!

לא הבנתי איזה מספר היית? איך הלך לך? אני הייתי 7 בכל מקרה

killerit1

New member
אני הייתי מספר 24!

7.. אממ לא יודעת אני לא זוכרת אותך...:/

למעלה