שאלה... מה דעתכם?

מקסימה1

New member
שאלה... מה דעתכם?

הי הייתי ידידה שלו, אחר כך היו לנו כמה שבועות של בייחד אבל גיליתי שהוא לא מחפש קשר רציני, ניפרדנו, חזרנו לעוד שתי פגישות של סקס מעולללה!!!! בסדר, כואב, אבל לא נורא. לא מחפשת לשנות אותו ממשיכה לחיות במגמה של התנתקות ממנו. שלח לי sms אתמול בלילה שהוא מחזיק לי אצבעות שיצליח לי משהו היום... מתוך שינה עניתי לו: "תודה מתוק. האצבעות שלך מחרמנות אותי... סורי לילה טוב" זה לא נורא כל כך... נכון?? אפילו קצת cool מצידי.. קחו בחשבון שיש לנו היסטוריה של הכרות.

את שואלת אם זה לא נורא כל כך ?

בכל זאת... זה היה המשפט היחיד עם סימן שאלה בכל הסיפור.... אותי יותר מעניין למה את מציגה את השאלה הזאת. נראה לי שיש לך כבר תשובה מסויימת ואת מחפשת הצדקה לדיעה הזאת. את ילדה גדולה ויודעת מה את עושה. ולהנות מסקס מזדמן עם פרטנר מוכר זה בסדר גמור - כל עוד זה מוסכם על ידי שני הצדדים שזה מה שזה. זאת לא נראית לי כל כך מגמה של התנתקות (אולי אם זה מלווה בקונדומים בצבע כתום או משהו...) אבל אם טוב לך עם זה אז בכיף - זה לא נורא בכלל. אלא אם את מכירה את עצמך ויודעת שזה מסלול של הרס עצמי - ומשתמשת באותם מפגשים כאשליה או קצה חוט המסוגל "לשכנע" את הבחור לחזור לקשר רציני.

מקסימה1

New member
למה תמיד אתם

כל כך שליליים? ומציגים את הבחורה בעמדה של אחת שרוצה בכוח קשר רציני? די כבר! גם לבחורות יש כבוד ותאמינו לי שאם הייתי רוצה קשר רציני לא הייתי מתנהגת כפי שהתנהגתי. רק שאלתי אם הגזמתי.. אבל זה כבר לא רלוונטי כי דיברנו מאז. והוא אמר לי שזה לא היה נורא אלא אמיתי דווקא. שטויות. ביי ותפסיקו כבר לשים את שהנשים בעמדה כזו חלשה.

אהה.........

אני זוכר שאמרתי "סבבה - לכי על זה....." לא זוכר שאמרתי שום דבר לגבי קשר רציני או לא..... שאלת אם הגזמת ועניתי שאת כנראה מכירה את עצמך יותר טוב כדי לדעת עם כן או לא.... מתנצל על עוגמת הנפש....

ד נ י ת3

New member
יקירי... אין זו אשמך...

כשאתה כותב תגובה ברשת, כל קורא מביא את הפתלוגיות שלו, את המקומות שלו, את רגשות האשמה/וכו' שלו. או איך אמא שלי היתה מסכמת: נו, שויין.

shaniza

New member
בטח שזה היה אמיתי

זה באמת חירמן אותו וגרם לו לפנטז עליך ועל החירמון שלך מהאצבעות שלו. אף אחד לא שם אותך בעמדה חלשה כולה אמרו לך שזה בסדר להמשיך לרצות סקס איתו ולומר לו כאלה דברים והמליצו לך להמשיך עם זה גם בלי קשר רציני איתו... הקיצר כל עוד את נהנית...

Vdrums

New member
נו סבבה, מה הבעיה?

למה לעשות מכל דבר ניתוח לב פתוח?

mika tal

New member
תזרמי..

את ילדה גדולה ומודעת היטב למצב. אין כל רע במה שכתבת לו. זה בחור שאתם מספיק פתוחים אחד עם השני, ונפלא שגם ב"אור יום" את יכולה לכתוב לו הודעות מחרמנות, ואת לא מתחסדת. העניין הוא, שאת צריכה לדעת את האמת שנמצאת בתוכך. אין לך שום רגשות אליו מעבר?? כאישה לאישה, אני יכולה לומר לך שאם היית רואה אותו כפרטנר לסקס בלבד כולל ההיסטוריה שיש בינכם, אולי השאלה הזאת כאן כלל לא הייתה צצה.. תהיי כנה עם עצמך.. זה הכי חשוב.. מיקה

מקסימה1

New member
בתגובה

כולכם צודקים. קשה לי להתנתק מ"מה הוא יחשוב עלי" וזה אומר שיש לי רגשות אליו. כניראה שאני חושבת שגם הוא מרגיש משהו, כי הוא שם. הוא לא אמר לי: את לא מעניינת אותי אלא להפך מביע התעניינות בחיי רק לא רוצה קשר רציני ומחייב. אני מניחה שעלי להיכנס לתקופת נתק. גם ככה אני בדיכאון ואני כולי תיקווה שזה ייעבור איך שהוא או שהוא יירגיש גם כן שהוא אוהב אותי. הלוואי שהייתי בת 20. תודה לכם.

mika tal

New member
ממי...

מה דעתך על גביע ענק מלא קצפת ותותים לשיפור מצב הרוח?? ילדה תתעודדי, את לא ממש צריכה את הבחור הזה..

למעלה