שאלה: מה דעתכם?

Anna 1987

New member
שאלה: מה דעתכם?

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע לפרסומות של גולדסטאר, עם הסלוגן "תגיד תודה שאתה גבר". מה אתם אומרים? האם זה שוביניסטי ולא לגיטימי, או מצחיק ולגיטימי?

אוהדאדם

New member
הכול לגיטימי

גם בדיחות שואה ובדיחות על נכים ובוודאי שבדיחות על גברים ונשים... נראה לי שהשאלה אמורה להיות האם פרסומת כזו תמשוך יותר אנשים לשתות את הבירה הזו.

Anna 1987

New member
תשובה לאוהדאדם (ולכל יתר הגולשים).

ראשית אגיד שאני חושבת שהפרסומות של גולדסטאר הן שוביניסטיות ברמות, ולא ראויות לשידור. אני מצרפת להודעה הזו שלושה תסריטים שלדעתי מבהירים את הבעייתיות שבפרסומות. הם נכתבו כמענה לפרסומות המקוריות, והמטרה שלהם היא לקרוא לאנשים להחרים את גולדסטאר. הם באים על רקע הפרסומת האחרונה של גולדסטאר - "תחרות ריצה". אני מקווה שאף אחד לא יפגע מהתסריטים... אם נפגעתם- אוכל לשנות את התוכן הבעייתי. אשמח לשמוע את דעתכם עליהם. (אחד מהם אמור להפוך לסרטון - אם אתם רוצים לשחק פנו אליי.) האם אהבתם את התסריטים? האם התסריטים שינו את דעתכם לגבי הפרסומות של גולדסטאר? האם התסריטים פגעו בכם? האם הייתם מציעים לשנות משהו כדי להעביר את הנקודה טוב יותר? אפשר גם לפנות אליי בהודעות אישיות.

נימ 1

New member
אני עם אוהד(אדם), כמעט הכל לגיטימי,

אכן , לא צריך לצקצק בלשון כל פעם שיש בדיחות על שואה, או הומור שחור. גם ההתקפות האוטומטיות האלה על פרסומות... כן שוביניסטי לא שוביניסטי, מציג הומואים נשיים ,לא מציג הומואים נשיים- הם התקפות מאוד תבניתיות.. חלק מהעניין בפרסום הוא גימיק, או להתבדח , או לעשות פרובוקציה, ואם היא לא טובה - זה רק מוציא את הפרסומאים מגוחכים . הקהל ודאי שלא צריך להתבייש. במיוחד כשזה גימיק לא מוצלח - הפרסומת נפגעת מזה. אני מאוד מאמין בכוחה של תקשורת למסרים , ומאמין בכוחה של תקשורת , מכל סוג, לשדר באופן גלוי או עקיף מה נכון ומה לא. וברור שאם לפני 30 שנה היו מיליון דמויות של הומואים בטלוויזיה והיו מראים ש"זה בסדר" , לא היו יוצאים דורות של אנשים מוכחשים ומתוסבכים, ומצד שני, אי אפשר לחיות בקיבעון, או בלוחמה תמידית, ולצעוק כשארץ נהדרת משודרת ביום שנהרג חייל. ואם זה יום אחרי - כבר מותר שתהיינה תוכניות סאטירה ? וכמה חיילים צריכים לההרג כדי שבאותו ערב ישביתו את התוכניות ? חמישה זה בסדר ? עשרה זה בסדר? אני רק נותן חומר למחשבה , נגד צעקות "חמס" אוטומטיות שעולות כל הזמן. כמובן שזה לא שחור לבן, וגם לי יש את הגבולות וכו'. ובנוסף, הסתייגות מאוד גדולה, אין לי מושג מה זאת הפרסומת הזאת. ולינק היה מאוד עוזר. אבל מרוח הדברים , הבנתי שזו פרסומת שאמורה להיות מאוד פוגעת ודמיינתי בהתאם.

DickLa סיסי

New member
נו באמת

לא צריך לקחת ללב פרסומות. לאן נגיע ככה? מזכיר לי את האיסלמיסטים הקיצוניים שנעלבו מקריקטורה.

למעלה