שאלה - מהי עצלנות?

• פותח הנושא more
  • פורסם בתאריך

העצלנית

New member
הופה שאלה טובה

עצלנות זה עניין של הגדרה ושל מי שאומר. יש כאלה שבשבילם זה חוסר לימודים ואי עשיית חובותיך כתלמיד. חלק יגידו שזה קטע של לעשות לא כלום פשוט לשבת או לשכב ולחלום. חלק יגידו שזה תכונה אנשוית ורעה של חוסר תפקוד ומראה על בעיה בדרך המחשבה שלך. וחלק יגידו שזאת לא חולשה זה עניין של מה שבא לי אני עושה או יותר נכון מה שלא בא לי אני לא עושה. מה זה בדיוק אין לי תשובה

more

New member
כמה שקל לי להסכים אתך!!

יש שאומרים שעצלנות היא חטא! אבל עצלנות היא לא לעשות משהו שאתה מאוד רוצה לעשות, ולא אי עשיה של מה שהחברה קבעה שצריך! בנוסף, הדברים הכי טובים בעולם הומצאו, בגלל שהאדם הוא עצלן!!!! כל ההמצאות, טלויזיה, טלפון, ועוד ועוד, נועדו כדי לפשט את חיינו! העובדה היא שאנחנו עצלנים, ואני אישית נהנה מכל רגע!!!

אצל הנוצרים-יחסי מין זה חטא

רק בגלל שישו היה בתול, כל הנוצרים חושבים שלהמשיך את הדור ולקיים יחסי מין זה חטא ! ! ! אז מה??? כל עוד, אין לך בעיה עם העצלנות שלך, סבבה:) אוהבת את כולם מיכל

morning star

New member
לא נראה לי

שישו היה בתול... במיוחד כאשר הסתובבה עימו אחת כמו מרים מגדלנה. מה גם שבסרט "דוגמה" העלו את הסוגיה שהסיפור בברית החדשה קופץ מגיל 12 ל-30 ללא הסבר מה קרה בין לבין. הבתולה היחידה זו מרים, וגם זה בספק. שלך הנווד

^^flower^^

New member
נכון

מי שראה את הסרט "דוגמה" - באמת העלו את הסוגיה הזאת וזה ממש מעניין, יכול לקראת הרבה מאוד ב-18 שנה....... ד"א מי שלא ראה מהר לראות!!!!!!

עצלנות... שאלה קשה.

עצלנות זו אי-עשיית חובות,ועשיית זכויות. אבל יש אנשים שלא מסכימים עם החובות, אלא רק עם הזכויות. יש אנשים עצלנים שנראים כאילו הם לא. אי אפשר להגדיר את זה, כמו שאי-אפשר להגדיר הגדרה. לא מקבלים הגדרה אחת, ותמיד תקבלו הגדרות שונות. לא כמו בהנדסה, "מה זה קו?" "-קו ארוף שאין לו התחלה ואין לו סוף". אין הגדרה.

היתקליף

New member
לי היה דוד כזה בטלן

שהתעצל לנוח. היה הולך לנמלה וחוזר בלי מצב רוח.

למעלה