שאלה מהותית

שאלה מהותית

לא חשבתי אף פעם לשאול אותך, אבל עכשיו שאני ממש עצבני, ישר עלה במוחי ``פורום תמיכה טכנית`` הפורום שיציל אותך מעצבים. אז ככה .. למה הפורומים ב90% מהמקרים לא עולים לי עד הסוף ? תמיד הוא מודיע לי את ההודעה שתראה בתמונה... פעם הייתי פשוט הולך לממשק הישן, אבל עכשיו הורדתם אותו משום מה, אז זה מציק לי בטירוף. אם תוכל להגיד לי מה לעשות כדי שאני אוכל לראות את הפורום במלואו, אז אני אודה לך מאוד (אני אנשק אותך) ואם לא, אז אני אודה לך מאוד, אבל לא אנשק אותך. תודה מראש גלעד ;-)

mr. man

New member
תשובה לא מהותית

אין מה לעשות... עד שתפוז יבינו שהם צריכים לעשות את קוד ה- HTML קצת יותר אפקטיבי כדי להוריד את גודל הקבצים זה ישאר ככה..

eYaL

New member
תגובה

אממ.מה שכן ניתן לעשות מבחינתנו הגולשים,זה לעבור לפס הרחב,. הבעיה שאתה מתאר פה נגרמת משום שלוקח זמן לשרת להעביר לך את המידע,ואם הייתי גולש על חיבור מהיר יותר,זה לא היה נגרם. eYaL

כמה דברים

אז למה שלא תעשו את המיטב לפחות, ותחזירו את האפשרות להתחבר דרך הממשק הישן ? שתהיה איכשהו דרך לקרוא את ההודעות ... זה יהיה הרבה יותר מועיל מחידושים כמו ההודעות הקופצות (שהופכות את הפורום לצ`אט) אתם לא יכולים להסתמך על זה שלכל מי שמתחבר לתפוז יהיה חיבור מהיר. והתוצאות ? כל הפורומים מלאים בהודעות נאצה נגד תפוז, ואתם לא שמים עליהם בכלל.

eYaL

New member
תגובה

הפורומים בתהליך שיפור ועיצוב פנימי כל הזמן ובניגוד למה שאתה אומר כאן, ``שתפוז לא שמים עליהם..`` תפוז דווקא כן רוצים לשמוע ולבנות את הפורום בהתאם לדרישות והרצונות של הגולשים,ובשביל זה נועד פורום תפוז און-ליין. eYaL

עכשיו תסביר לי

מה פשר ההודעות הקופצות ? תאר לך את המצב הבא: מישהו כתב הודעה ארוכה ומושקעת. ובאמצע הלילה בא מישהו שהחליט להגיב הרבה (ותגובות מטומטמות) . במצב כזה, הוא מעלה את כל הדיונים למעלה, ומה קורה עם ההודעה הגדולה והמושקעת ? היא שוקעת בעמוד הקודם.

eYaL

New member
הסבר

הודעות הקופצות מטרתם להשאיר את ההודעות שבהן הפורום מתענין,תמיד בראש הפורום. בקשר למצב שאתה מתאר..זה יכול לקרות גם בממשק הישן.. לחבל ולהרוס תמיד אפשר..תחשוב על זה. eYaL

איך זה בדיוק יכול לקרות בממשק הישן?

הרי בממשק הישן, ההודעה עדיין נשארת למעלה. לדעתי זה סתם יוצר מרבי רגלים עצומים שממלאים את כל העמוד והפכים את העמוד לעמוד של הודעה וחצי. ואם אתה יכול בבקשה תענה לשאלה שכתובה בנושא.

eYaL

New member
יכול גם יכול

בתור מנהל פורום,יצא לי לא אחת לצפות פה במשתמשים שמציפים את הפורום באותה הודעה. להזכירך,הודעות בממשק הישן היו מסודרות בסדר כרונולוגי. כך שהצפות היו נשארות למעלה בעוד הן דוחקות הודעות נורמליות כלפי מטה. ושוב..להרוס תמיד אפשר.. eYaL

אבל

בממשק הישן, רק הודעות ראשיות דוחקות הודעות למטה. בממשק החדש, זה גם התגובות, ובפורום כמו פורום תיכוניסטים, יש *יותר מדי* תגובות. אפשר לכתוב הודעה גדולה, ואחרי 5 דקות היא כבר תהיה למטה. זה קורה הרבה.

eYaL

New member
אבל

אבל אם אף אחד לא מצא לנכון להגיב להודעה הנ``ל..יש סיבה שהיא תשאר בראש העמוד? eYaL

כן

כי כשהיא נדחקת למטה תוך 5 דקות, לא הרבה אנשים מספיקים לקרוא אותה. שוב אני אומר, הודעות ראשיות חדשות - שידחקו הודעות קודמות למטה. אבל כשזה גם הודעות חדשות וגם תגובות להודעות, אז זה יותר מדי, ולא יעיל.

למעלה