שאלה מדאיגה.

שאלה מדאיגה.

התקלחתי לקחת גלולות ביום ראשון. עכשיו שמתי לב שאם אני נוגעת בחזה ככה מוחצת קצת יש כאב כזה... אני יודעת שלפעמים יש תופעות לוואי של כאבים בחזה קצת כי הוא "מתנפח"?...
למישהי זה מוכר? וגם לפעמים אחרי שאני לוקחת את הגלולה כואבת הבטן...

אם התחלת לקחת גלולות ביום ראשון

כנראה היית במחזור, יכול להיות שזו תופעת לוואי של המחזור, וכן, יכולה להיות תופעת לוואי של הגלולה. גמרי את החפיסה הזו, אם עדיין מופיע הכאב, דווחי לרופא הנשים שלך, הוא יתן לך גלולות אחרות. יום טוב.

ellulli

New member
אין לך מה לדאוג..

גם לי היה את זה בשני סוגי גלולות שונים - אם זה לא עובר ךל אחרי שלושה חודשים (שזהו הזמן של תופעות הלוואי) אז את ריכה ללכת לרופא. הכאב אמור גם לפחות..

ellulli

New member
זה פוחת בעקרון,

וזה גם יותר נורא במחזור בד"כ.. אם זה ממש ממש מפריע לך אז תלכי לרופא, כי זה לא אמור להיות תופעת לוואי נוראית. לי זה לא ממש הפריע..

עוד שאלה באותו הנושא

אני מרגישה עייפות כזו. וכאבי ראש. זה לא קורה לי... במיוחד לא 3 שעות אחרי שהתעוררתי. יש מצב שזו גם תופעת גלולות? <דואגת>

ellulli

New member
יש מצב גדול..

אל תדאגי. לפני כמה ימים התחלת את הגלולות?

ellulli

New member
אז אין לך מה לדאוג

זה תופעות של ההתחלה, זה אמור להעלם אחרי כמה ימים.. במיוחד אם את עדיין במחזור..

SunShine86

New member
גם לי יש שאלת גלולות (שוב) !!!

זוכרות אותי מההתלבטות בין אורטו סיקלן ליסמין? אז בסוף לא לקחתי אף אחת מהן! ואחרי חודשיים הפסקה מיסמין, התחלתי ביום רביעי לקחת דיאנה. ואני לא מאחלת לאף אחד בחילה כמו זאת שקמתי איתה הבוקר ...!!! וגם ביסמין היו לי ככה בחילות ממש חזקות לאורך כל החודש שלקחתי ... זהו! התייאשתי מגלולות לגמרי! זה כ"כ מתסכל!!!! מה אני אמורה לעשות? להמשיך עם דיאנה בנתיים ולסבול עוד חודש + מבחילות ומי יודע מה יבוא עוד!?

Bitch47Percents

New member
הו, כמה מוכר

דיאנה אכן מבחילות למדי לי הן גם גרמו בנוסף לבחילות גם להשמנה, צרבות וחוסר יכולת לאכול אוכל מטוגן משו כמו חצי שנה. אבל זה עובר.. ומכיוון שאני לקחתי אותן גם כטיפול לפצעי בגרות, התוצאות היו מדהימות. חוצמזה, מבין 3 סוגים של גלולות שניסיתי- דיאנה עשו לי הכי מעט תופעות לוואי. אני חושבת שכדאי לך להמשיך עוד כמה חודשים, לראות איך את מסתגלת לזה, כי זה באמת עובר.

ellulli

New member
גם חברה שלי

לקחה נראה לי דיאנה וגם לה זה עשה בחילות בהתחלה.. אבל זה רק בהתחלה..

אממ שאלה... אני לוקחת יסמין

היום שבוע מאז שאני לוקחת יסמין. (לא במחזור כבר. לקחתי ביום החמישי של המחזור ז"א ממש לקראת הסוף). קראתי מה שכתבו האחרות על גלולות אחרות ואין לי את זה בכזו חוזקה... יש כזה קצת כאב בחזה כשנוגעים בו, אתמול הייתי עייפות כזו, אולי טיפה כאב בטן. - קראתי מה כתבו האחרות על תופעות לוואי ואין לי ממש כאלה חזקות. אולי זה לא משפיע עליי טוב?

ellulli

New member
מותק ,

על כל אחת זה משפיע אחרת. כרגע אין לך מה לדאוג. אם יקרה משהו חריג, את תשימי לב לזה ותלכי לרופא. תוכלי גם אז להיוועץ בנו אבל כרגע אין לך מה לדאוג.

legogras

New member
נצל"ש../images/Emo105.gif

שלום קוראים לי מאיה ואני בת 15. אני מקבלת מחזור מגיל 11 וחצי בערך,והוא ממש לא סדיר,ואני כמעט בטוחה שאף פעם לא היה(התחלתי לעקוב רק השנה),אני מדברת על חודשיים איחור לפחות,עם לא יותר. אני גם סובלת משיעור יתר,וחצ'קונים(היו לי הרבה יותר,ובגלל שהתחלתי לנקות את העור קבוע,כבר אין לי-כל כך הרבה). הלכתי לרופא,והוא המליץ דיאנה,יותר נכון דרש דיאנה, אבל אמא שלי נרתעה מהתופעות לוואי. אני חשובת שכדי לציין,שיש לי מבנה גוף רזה,ואני די מרוצה מימנו,אבל שיעור היתר דופק לי לחלוטין את הביטחון העצמי,אם זה היה תלוי בי הייתי מתחילה לקחת דיאנה מיזמן,אבל אמא שלי מגבילה אותי. מה אתן חושבות?,עד כמה באמת יש תופעות לוואי?, עד כמה הן גרועות?, האם הן עוברות אחרי כמה זמן? אשמח אם תספרו לי על הניסיון האישי שלכן. תודה מראש,מאיה.

amazone

New member
תפני לאונקולוג/קניגולוג לנוער

כנראה שיחליטו על דיאנה מעולה לטיפול בחצ'קונים המטרה שלו בנוסף היא להסדיר את שיעור היתר (או את ההורמונים שאחראים לכך) בכל מקרה תקחי דיאנה כמה שנים וכשתהיי מוכנה תעשי ליזר

legogras

New member
פנתי לאנוקולוג(?) רגיל../images/Emo105.gif

הוא המליץ דיאנה. הלכתי גם לרופא עור,שגם המליץ דיאנה. אפילו הרופא משפחה שלי המליץ דיאנה. הרופא עור העביר אותי לאנוקלוג(?) נוער,אבל התור רק בעוד חודשיים בערך.

למעלה