שאלה מגדרית

בד"כ איכפת

ולכן אני חושב שבאם הייתי נפגש עם נשים מכאן - מרבית המקרים היה קפה מדליק. אבל לא סקס סוער.

לי אין כל מטרה להזדיין עם מישהי שהיא ההיפך הגמור מכול היגיון.

אני בחיי הפרטיים דוחה הצעות לסקס שלא ניראות לי, ויש הצעות שכאלו, אז לבטח שמדובר בדמות וירטואלית, לא מאמין שיש כאן אנשים ששמים את הקונדום בדרך לפגישה ולא מתעניינים במי שיופיע.

מצד שני מה אני מצפה שתגידו....

ביולוגיה

הזכר מנצח במשחק האבולוציה על ידי הפצת זרעו
הנקבה מנצחת על ידי ברירת הזרע המתאים לה ביותר

אם המזוקן הזה היה נחשף לפורום הזה

או בכלל לתרבות הנוכחית
אני בטוח שהוא היה משנה הרבה מכתביו

חכמה שבדיעבד. הוא היה איש מאוד חכם שידע

לרכז ולעבד את הידע של אותו הזמן ולהציג אותו לקהל הרחב. בדרך הוא הכניס לכולנו את הידע על התת מודע והאלטר אגו וכד'. אז נכון שהתיאוריות שלו פחות מקובלות כיום אבל גם התיאוריות הפסיכואנליטיות החדשות, וכל מיני פילוסופים פוסט מודרניים כמו לקאן עדיין בונים על הבסיס הפרוידאני. כך ש...

anna342

New member
זה אותו הדבר

כמו שאם גבר מזיין בלי סוף הוא גבר גבר ואישה היא שרמוטה זונה וכו

באמת? האמנם?

קודם כל חשוב לסייג - התופעה שאת מתארת לא נכונה לגבי כולם. ובבקשה אל תקחי דוגמא מפורומים כאלה כמייצגי סטאטיסטיקה כי הפורומים כאן אינם מייצגים כלום.

אבל נניח שלגברים חשובה יותר צורה חיצונית מאשר נשים (ושוב, רק נניח). את קוראת לזה סטנדרטים נמוכים, ומתעלמת למשל מהתופעה שנשים נמשכות לגברים עם כסף, וגברים עם סטאטוס (מנהלים, סלבס וכו').

רוצה תחרות מה יותר שטחי? ובכן, להימשך ללוק זה שטחי פחות בעיני כי זו לפחות הבחור נמשך לאלמנט בתוך הבחורה עצמה. אבל להימשך לכסף, או לסלב זה להימשך לדברים שלא בהכרח קשורים לאותו אדם (לא תמיד מדובר בכסף שאותו אדם הרוויח בזכות כישרונו, נשים לא בוחלות להימשך גם לכספי ירושות...
)

לכן, תוצאת המחצית בשטחיות - 2:0 לרעתך.

לא אכפת לי למה נמשכים ואם זה שטחי

אני מנסה להבין למה הם הולכים גם עם מי שהם לא נמשכים אליה. לא מבחינת האינטיליגנציה ולא מבחינת מראה (ושוב זה לא קשור לסטנדרטים. נניח מישהו שאוהב חזה גדול ילך גם עם מישהי עם חזה קטן וההיפך). את זה אני לא מבינה. לזיין בשביל לזיין לא כי יש משיכה למשהו.

את נתפסת לשולי הסטאטיסטיקה

לשכב עם מישהי שאתה לא נמשך אליה? הסיבה היחידה יכולה להיות תחושת הכיבוש גרידא. אבל איזה מין כיבוש זה בלי שיש משיכה מינית?

אני לא מכיר תופעה כזו, ואם היא קיימת אני מניח שהיא קיימת אצל גברים נואשים במיוחד, בעלי הערכה עצמית נמוכה מאוד. אז אולי זה סוג הגברים שאת מסתובבת במחיצתם, ומכאן גיבוב התיאוריה שלך?

זהו שלא...

הגברים שאני מסתובבת איתם מזיינים והרבה ויש להם ביטחון עצמי גבוה למדי. אבל פחות עקרוני להם מה הם מזיינים. ברור שעדיף כוסית אינטיליגנטית. אבל אם אין אז גם פשרה זה סבבה.

את מחליפה גירסאות בקצב גבוה

קודם טענת שלגברים אין שום סטנדרטים, שגברים מוכנים לזיין כל דבר גם בלי משיכה בכלל
.

ועכשיו את מתממצעת ואומרת שהם מסתפקים בפשרה. פשרה יכולה עדיין להיות בסטנדרטים טובים. אז תחליטי מה הגירסה שלך.

אם הגרסה שלך שגברים מתפשרים, אז אני מודיע לך שגם נשים מתפשרות. אין שום הבדל מגדרי. כל אחד מתפשר בטיימינג כזה או אחר על דברים שפחות חשובים לו, למען דברים יותר חשובים.

ואם את טוענת שגברים מוכנים לזיין כל דבר גם בלי משיכה, אז אני לא מכיר אף גבר כזה. כנראה שיש מעטים כאלה ואיתם דיברת.

יש גם סטיגמה כזו שגברים רוצים יותר סקס, ונשים יותר מערכת יחסים. לפחות בסטאטיסטיקה האישית שלי זה להיפך באופן מובהק. אז גם כאן אני מטיל ספק בדעה הקדומה הזו.

לגבי הסיפא אני מסכימה

לגבי כל היתר זו בדיוק התהיה שלי. האם באמת ככה או חייבים משהו מינימילי ומה המינימום הזה.

ברקי 1975

New member
כנראה בשיחות שלך נתקלת בגברים על סף יאוש...

זה נכון שרוב הגברים לא מחפשים פרופסורית או מדענית טילים, אבל (ואני מדבר בשם עצמי הפעם) אנחנו בוודאי לא חושבים על "רק לזיין"...

אוי הרגת אותי

החבר׳ה פה לא מבינים מה כל כך מצחיק אותי.
אהבתי את הבוודאי שהוספת.
הדבר היחיד שוודאי פה זה שאנחנו חושבים על לזיין.
את המחשבות ה״אחרות״, ה״עמוקות״, אני משאיר למילואים.

למעלה