שאלה מביכה

שאלה מביכה

הי ובוקר טוב! אני חדשה פה ויש לי שאלה קצת מביכה (בעיקר מביכה אותי...): לאחרונה הגברתי את תדירות האוננות-מספר פעמים בשבוע, בד"כ גם יום אחרי יום (במקרה שלי, לילה אחרי לילה). אני יודעת שאוננות הינה, ביסודה, דבר בריא. העניין הוא שעד לאחרונה אוננתי בתדירות נמוכה יותר ואני לא מבינה מה הביא להעלאת התדירות, למה אני זקוקה לזה כל כך. אמנם מזה חודשיים אני ללא בן זוג, אבל אינני מרגישה בחסרונו של בן זוג באף היבט מחיי ואני נהנית מהחופש שלי כרווקה (אולי זה קשור??)... אשמח להתייעץ , או לקבל הפניה לאיש מקצוע שיוכל להסביר לי את המצב. המון תודה ויום נפלא!

the evil 1

New member
כל עוד זה לא 5 פעמים ביום את בסדר

פעם ביום זה לא הרבה, זה בסדר גמור, אין לך שום בעייה ואת לא צריכה פסיכולוג.. אוננות בעייתית זה אצל אנשים שאוננות אוכלת להם את כל היום והם לא מסוגלים לעשות שום דבר אחר, וזה פוגם להם בעבודה ובמערכות יחסים.

tomm האחת

New member
כל עוד

זה לא בא על חשבון דברים אחרים, אין שום רע בזה. ברווקותי, במיוחד שלא היה לי חבר היו תקופות שאוננתי פעם ביום והיו תקופות שפחות. אל תרגישי אשמה על כך, זה לא שאת מתעסקת עם זה כל היום. הכל בסדר איתך ותמשיכי להנות!

Sexly

New member
תשובה עניינית לשאלתך

שלום לך, השאלה שלך היא טבעית ונורמאלית ואין לך סיבה להתבייש בה או בחשק המוגבר שלך. אני מניחה שאין צורך לפרט שאוננות היא עניין טבעי לחלוטין ולכן לא אכנס להסבר מדעי ארוך ומשעמם. אני בהחלט אציין את העובדה שאוננות היא פעולה מבורכת שגורמת המון הנאה, אז בעצם – כל עוד התדירות לא מפריעה לך בדברים אחרים שאת עושה (קביעה שרלוונטית גם לכל פעולה אחרת בחיים) – תהני מזה! אם היית אומרת באת מרגישה צורך לאונן כל הזמן ולא מסוגלת לחשוב על משהו אחר ו/או זה פוגע לך ביכולת להתרכז בלימודים/עבודה/כל פעילות יומיומית אחרת – אז היה ניתן לומר שיש לך סיבה לפנות לאיש מקצוע (גניקולוג, פסיכולוג, סקסולוג). אך נכון למה שאת מתארת, אין לך שום סיבה להיות מודאגת. בנוגע להסבר למצב שלך, ישנם מספר הסברים אפשריים: יכול להיות בהחלט שהגוף שלך חווה שינויים הורמונליים עקב הפסקת/התחלת שימוש בגלולות חדשות או אפילו כל תוסף מזון. השינוי ההורמונלי יכול גם לנבוע משינויים במצבי החיים, לדוגמא, אם את נמצאת בלחץ. הסבר פסיכולוגי יותר יכול להיות קשור לתהליכים שמתרחשים אצלך. מאחר ולא ציינת אף גורם, אני לא אנסה לנחש, אך את מוזמנת לבחון את חייך בתקופה האחרונה ולראות מה השתנה – בתנאי החיים שלך, בגישתך לדברים, בהרגשתך הכללית. בכל אופן, כפי שציינתי, המצב שלך לא מהווה בעיה שדורשת אבחון ו/או טיפול. אז את מוזמנת להרגע ולהנות

שגיתא

New member
מנגינה מקסימה הי ../images/Emo79.gif../images/Emo54.gif

אין כל בעייה במה שאת מרגישה
, גם כשיש לי פרטנר קבוע או בן זוג, עדיין לפעמים אני נהנית גם מהליטוף העצמי
גם של הגוף בכלל וגם כאוננות בדר"כ כשאנחנו מרגישים טוב עם עצמנו וכמו שאת מעידה את נהנית ממצבך הנוכחי
, אז כאישה צעירה אז גם הגוף שלך מאשר את זה, ביצירת חרמנות בריאה בואי נגיד כל עוד את לו מנפח איזה בוב ומתייחסת אליו כאל בן זוגך לכל החיים
אז את בסדר
להיפך לדעתי אוננות חוסכת לנו קצת בחירות מוטעות של בני זוג, כלומר שאת בוחרת מתוך שיקול ואהבה
ולא מתוך שיקול של חרמנות נטו (זה גם יופי להשתמש בידע שצברת עם עצמך בתוך מעשה אהבה עם בן זוג) שמחתי לגלות שחלק מהגברים נהנים לראות את זוגתן מענגת את עצמה למולם
תמשיכי להנות מעצמך מגופך
גם כשתתחילי מערכת זוגית חדשה חג שמח שגיתא

תודה, מקסימה!

ותודה לכולכן על התגובות המחכימות. באמת עזרתן לי להבין מה נעשה אצלי בימים אלה...

למעלה