שאלה מביכה

שאלה מביכה

היי, יש לי שאלה מביכה, אבל רצינית. יש לי פטיש ל2 דברים קצת מוזרים.. זה ממש עושה לי את זה. 1. כפות רגליים, אני מעריץ כפות רגליים יפות ומטופחות של נשים, בעיקר כאשר יש לבחורה עליונות עלי. 2. Giantess זה נקרא. מן מצב דמיוני עבור בחור ובחורה, הבחורה גדולה והבחור קטנטן. הבחורה עושה בבחור מה שהיא רוצה כולל לדרוך עליו, להפוך אותו למן "עבד כף רגל", ואפילו לטרוף אותו. משחקים כאלו ממש עושים לי את זה. אני רוצה לספר לחברה שלי אבל אני לא יודע איך. אני מתאר לעצמי שרובכם יצחקו על ה"בעיה" הזו, אבל אני יודע שלכולנו יש פטיש לדברים מוזרים. מי שיתבדח, שיהנה לו, אני מחפש עצות. תודה. נ.ב. מצורפת תמונה לדוגמא שעושה לי את זה.

הי ../images/Emo13.gif

אני מבינה שהדילמה היא, איך תדע אם גם החברה שלך בעניין? אם כבר היית עם בחורות שהן בקטע, יש משהו באופי שלהן (בלי קשר לסקס) שרומז על זה? האם לחברתך יש את זה? אם אין דבר כזה, אז אתה באמת צריך לגייס אומץ ולקפוץ למים. אם אתם באמת אוהבים היא לא תצחק עליך. מקסימום היא עלולה להרתע. לדעתי אתה צריך ליזום איתה שיחה באוירה שקטה, כששניכם לבושים. בהצלחה!

ToryMaster

New member
כמו שסיפרת לנו

שב איתה פעם במצב שנינוח לשניכם, אולי אחרי איזה אקט, ופשוט תגיד את זה, זרום עם זה. היא חברה שלך, אין מה לפחד ממנה, מקסימום היא תרגיש מוזר עם זה ולא תרצה לנסות.

שלום ללא מבין...

אם היא באמת חברה שלך, אז היא תקבל אותך כמו שאתה. ואם היא לא תקבל אותך כמו שאתה, אז אתה באמת רוצה אותה כחברה שלך?

למעלה