שאלה מביכה

hani האחת

New member
שאלה מביכה

לחבר שלי (בן 33) לוקח המון זמן עד שהוא גומר ולא סתם כמה דקות, אלא לפעמים זה יכול לקחת שעה. אני לא מרגישה שאני יכולה להתמודד עם זה כי באיזשהו שלב זה מתחיל לכאוב לי ולצרוב ואני רוצה כבר שיצא החוצה. החבר שלי טוען שגם עם בנות אחרות הוא היה ככה וגם כשהוא מאונן לבד זה לוקח לו הרבה זמן. יש לציין שלפעמים זה לוקח לו פחות משעה בערך עשרים דקות, אבל אף פעם לא היה מצב שהוא גמר תוך כמה דקות. לטענתו ככל שהוא שוכב יותר ככה הוא יכול לגמור יותר מהר. לי זה נראה שטויות ואני לא מבינה למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לגמור. זה גם די מתסכל אותי כי אני מעוניינת שהוא יגמור בתוכי אבל הרבה פעמים זה כואב לי מדי שהוא ישאר בפנים כל כך הרבה זמן. מה אפשר לעשות?

galittr

New member
נסי

לשעשע אותו ב"משחק מקדים" ארוך ככל הניתן, כך כל מה שישאר לו זה " לגמור " בתוכך או לפחות לקצר באופן משמעותי את התהליך, סבירות מאד גבוהה שאת גם מלוחלחת באופן מעורר קנאה ולכן הוא לא חש בחיכוך באזור הדגדגן שלו. ב"משחק המקדים" שתערכי בגופו כל אמצעי הגירוי שלו יפעלו במהירות מדהימה וכך את יכולה לרצות אותו בפעם הראשונה ע"פ כוחך ויכולותייך. את הפעמים הבאות הוא כבר יערוך בצורה קלה יותר... בהצלחה - את צריכה להיות גאה במה שיש לך, לפחות כאובייקט מיני...

למעלה