שאלה מביכה...

boiler1

New member
שאלה מביכה...

שלום לכולם... יש לי חברה , אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני והגענו לקטע המיני.... היא ממש זורמת בהכל ואני כבר ירדתי לה והיא לי אבל יש לנו בעיה, כל פעם שאני מנסה לחדור כואב לה מאוד, יש לה נרתיק צר, אבל לא נראה לי שזאת הבעיה... ניסיתי להרגיע אותה והיא באמת השתחררה קצת והצלחתי להחדיר לה אצבע עמוק בפנים אבל חדירה של האיבר שלי לא מצליח לנו... הבעיה היא פסיכולוגית או נפשית? יכול להיות שמשהו יותר עבה מאצבע לא יכול להיכנס? אני ממש מתיאש מזה, והיא יותר ממני... היא מתחילה לבכות מזה.. אני יודע שהיא רוצה והיא גם גומרת שאני יורד לה ואני עדייו לא מצליח להבין מה הבעיה... יש תנוחה מעודפת שיותר קל לחדור ופחות כואבת?? הבעיה היא שזה מתחיל להשפיע גם עלי ואז בסוף גם אם היא תצליח להשתחרר אז לא יעמוד לי.. בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות.... תודה רבה

לבויילר!!../images/Emo59.gif

לא ניתן ,ולא יהייה נכון מבחינה מקצועית , לקבוע מהי בעייתה של חברתך (בעייתכם!! ). בכל מקרה יש לא מעט בחורות שמתקשותלקיים יחסי מין מלאים. לפי מה שאתה כותב לא נראה לי שהקושי שאתה מתאר הוא רציני. בכל מקרה הייתי ממליץ לכם לא לנסות לקיים יחסי מין מלאים. יש מקום לפנות לאיבחון ובמידת הצורך טיפול. אם לא נבהלת
,השאר לי את מקום מגוריך ואכוון אותכם למקום המתאים. עידן

למעלה