שאלה מביכה

ניצנים

New member
שאלה מביכה

שלום רב, לפי הבנתי, בעת הביוץ יש נוזל שקוף (דומה לחלבון ביצה) הבוקר היתה לי הפרשה כזו. שאלתי: אתמול אני ובעלי קיימנו יחסים, האם יכול להיות שההפרשה היא בעצם "שאריות" מאתמול? שוב סליחה...

עידית ד

New member
זה יכול להיות גם וגם

תנסי לעקוב אחרי ההפרשה. אם היא ממשיכה כל היום זה כנראה ביוץ. ואם לא אז כנראה שההפרשה היא של בעלך...

0יפעת

New member
../images/Emo32.gifבנות, אני צריכה עזרה../images/Emo32.gif

בעלה של חברה עשה בדיקות (שנה שהיא לא מצליחה להרות) אני בטוחה שכמה מכן יוכלו לעזור נפח:2.8(סמ"ק) :8.6:pH ריכוז: 32 (מילון/סמ"ק) איכות התנועה:בינונית מספר כולל של תאי זרע: 89.6 מיליון סה"כ תאי זרע בתנועה: 50.1 (מיליון) מיד לאחר ההתנזלות: 56% בתנועה פרוגרסיבית: (מתא. בתנועה) 12% 3 שעות לאחר ההתנזלות:48% תאים מתים: 2% מורפולוגיה: תאים נורמלים: 1% פגמים אחרים בראש: 94% פגמים בצואר: 1% פגמים באקרוזום: 4%

הזרע סביר, מעל לנורמה (אם כי לא

גבוה במיוחד). הפרמטר היחידי שהוא לא תקין הוא המורפולוגיה. יש רק 1% נורמלים והנורמה היא 14%. כמובן שצריך לעשות עוד בדיקה כי לפעמים זה לא חוזר על עצמו. רחל

רק המורפולוגיה לא תקינה

כדאי לחזור על הבדיקה כיוון ששאר הפרמטרים תקינים . אם המורפולוגיה תשאר בעינה כדאי שיפנו לטיפול , לא יודעת בדיוק איזה , כי פגמים בצוואר תא הזרע יפריעו בעיקר לתנועה (כי בצוואר תא הזרע יש את ה"מנוע" שלו ) למרות שנראה מהתוצאות שיש תנועה קדימה . פגמים באקרוזום יפריעו לזרע בעצם לחדור את מעטפת הביצית כי האקרוזום מכיל אנזימים שמפרקים את מעטפת הביצית בנקודת החדירה , האקרוזום זה למעשה ה"מקדח" של תא הזרע , לכן זרע עם פגם באקרוזום לא יוכל להפרות ביצית בלי עזרה (איקסי למשל) , אבל זה רק 4 אחוז אז לא נורא. בהצלחה לחברתך דנדוש

חושחש

New member
אין ממה להתבייש בשביל זה אנחנו כאן|

ההפרשה הלבנה שקופה מופיעה כל חודש ימים ספורים לבני הביוץ ומתחזקת בשלושת ימי הביוץ. מה שאת מתארת נראה כמו הפרשה שארית מאתמול. בכל מקרה לא ציינת אם יום יומים לפני קיום היחסים ראית גם הפרשות כאלו. במידה וכן יכול להיות שזאת הפרשת רירית בזמן ביוץ. בכל מקרה מה זה משנה,אם זאת הפרשת ביוץ מה טוב שכבתם אתמול וזה מצויין, ואם זאת הפרשת נוזל הזרע גם טוב לפחות נהנתם. מקוה שעזרתי בהצלחה בכל הפרשה חושחש

למעלה