שאלה מביכה

bambi31

New member
שאלה מביכה../images/Emo9.gif

נראה לי שהדגדגן שלי "התקלקל"
בעבר הייתי נהנת מאורגזמות ארוכות וחזקות (אורגזמה מהדגדגן). לאחר לידת בכורי (ניתוח קיסרי) ועקב דכאון אחרי לידה, טופלתי בסיפראמיל (מינון של 20 מ"ג ליום). מאחר ולכדורים מהסוג הנ"ל יש השפעה על עוצמת האורגזמה נעזרנו בוויברטור על מנת לגמור. מזה כשנה אינני נוטלת את התרופה אך לצערי הרב עד מאד הדגדגן לא חזר להיות מה שהוא היה פעם. אני חווה קשיים בהגעה לאורגזמה, עלינו להפעיל לחץ יותר חזק על הדגדגן בעוד שבעבר לא היינו זקוקים לזה.קשה לי מאד להגיע לאורגזמה וכשאני גומרת זה לא כיף כמו פעם. האם ייתכן שהדגדגן שלי התקלקל? האם יכול להיות שהעצבים שבאזור הזה נחלשו ולכן הגירוי כבר לא חזק ומהנה כמו פעם? מה עלי לעשות?

במבי יקרה !!../images/Emo24.gif

הדגדגן שלך לא התקלקל !!! פשוט הרגלת אותו לפינוקים
אז קשה לו לחזור לימים עברו...קחי ת'זמן ולאט לאט רדו בעוצמת הגירויי ו ה כ ל יהייה כבימים עברו!! בלי לחץ!! עידן

bambi31

New member
לעידן-תודה על מהירות התגובה

וסליחה על הנידנוד אבל בכל זאת.... למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה כותב "רדו בעוצמת הגירוי"? זה מין מעגל שכזה-אם אני יורדת בעוצמת הגירוי אני לא גומרת ומצד שני בשביל לגמור אני צריכה עוצמת גירוי חזקה. האם לדעתך יכולה להיות פגיעה עיצבית? ואם כן איך אני אמורה לטפל בזה? לפנות לסקסולוג על מנת לקבל טיפול בכדורים? או שאני סתם מקדימה את העגלה לסוס?

../images/Emo24.gifעדיין...

לא שמעתי על טיפול תרופתי לאורגזמה...כשימציאו את זה...לא יהייו מלחמות בעולם
. הבנת את כוונתי טוב !!!,לרדת בעוצמת הגרוי פשוטו כמשמעו...עם הסבלנות שגם גירוי בעוצמה נמוכה יותר יביא תוצאות!!! לא נראה לי שיש פגיעה עיצבית!! עידן

למעלה