שאלה מביכה

ניקולי

New member
שאלה מביכה../images/Emo3.gif

האם התעוררה בכם אי פעם משיכה לבני מינכם? למישהו מבני משפחתכם?ואם כן כיצד התמודדתם עם זה? שאלה הבאה קצת מסובכת
האם יש לאסור חוקיתסיוע לחולה במחלה ספונית למות? אם מישהו אינו גוסס,אבל שרוי בכאבים כרוניים,האם יש להתיר לו לשלוח יד בנפשו? (קודם תענו על השאלה הזאת ואח"כ על ההמשך שלה) ואם האדם שרוי בכאב רגשי, ולא גופני??

jess ועוד

New member
תגידי מה קורה לך???

ונראה לך שאני אספר לכם פה ???? בקשר לשאלה שלך על חולים סופניים זה משתנה אבל בגדול אני חושבת שאם בן אדם צלול מספיק להבין שזה מה שהוא רוצה כי הוא לא רוצה להיות נטל על מי שאיתו אז כן להתיר לו מוות חסד

golem

New member
אח ניקולי...

איזה שאלות - יא ואראדי..
סתם צוחק אני יודע שזה שאלות מהחיים
אז ככה: משיכה לבן מיני - לא. משיכה לבן משפחתי - שאמת שכן..קצת נמשכתי לבת דודה שלי - אבל היא גרה בחול - אז זה גם נסגר די מהר - בלי הרבה בעייה בעצם - אני מניח שאם הייתי רואה אותה הרבה אם היא הייתה חיה בארץ - אז או שלא הייתי נמשך בכלל או שהיהי לי קשה מאוד לצאת מזה. שאלה מספר 2 המורה ניקולי::
לדעתי - אם מישהו חולה במחלה סופנית והחליט שהוא לא רוצה להמשיך - זכותו הבלעדית והמוחלטת - > ואם הוא צלול בדעתו ומבקש לעשות את זה - בהחלט לא הייתי מחוקק משהו נגד סיוע לחולה הסופני למות. בקשר לשאלה השנייה חד משמעית - לא. מסיבה פשוטה - אם כל אחד שהיום נמצא במצב נפשי גרוע מאוד וקשה מאוד יחליט שהוא רוצה למות - גג גג שנתיים ואין בעולם הזה אנשים.. אני אולי מגזים אבל מצב רגשי יכול להשתנות - אפילו אם הבנאדם לא מאמין לזה - ולכן הייתי בוודאי מחוקק חוק שימנע סיוע מאנשים בעלי בעיות רגשיות למות.

~מעיין~

New member
לניקולוש../images/Emo140.gif

תראי... תשמעי.. בי אף פעם לא התעוררה משיכה מינית לאף בת וגם לא נראה לי אבל מי יודע מה יהיה בהמשך.. למרות ששמעתי דעה של מישהי שאמרה שפסיכולוגית כל בת נמשכת למישהי אני צריכה לחשוב על זה.. עכשיו לשאלה השניה.. לתת לו להתאבד זה חוסר אופטימיות רצינית וכשאדם חולה הדבר הראשון שצריך לעשות זה להשרות עליו תקווה גם אם אתם מרגישים שהיא אבדה חיים זה לא דבר שהולך ובא.. חיים רק פעם אחת תמיד תזכרו שיש אור בקצה המנהרה ועוברים תקופות ומשברים קשים בחיים אבל אם נרים ידים מכל דבר איפה נהיה עכשיו.. ו.. תשובה שלישית היא דיי קשורה לתשובה השנייה תמיד צריך לנחם ולא לאבד תקווה הרי תמיד בסוף הכל יהיה טוב רק שנהיה בטוחים בעצמנו עכשיו למשהו לא קשור... ניקולי אני מה זה אוהבת את השאלות האלה שלך זה גורם לי להגיע למחשבות כלשהם.. באהבה גדולה ממעיין

mariana

New member
תשובות שלי

1: לא הייתה לי משיכה לבני מין שלי אבל הייתה לי משיכה למישהו מהמשפחה שלי, זה בן דוד שלי (אני לא יודעת אם לזה התכוונת) בקשר לשאלה שנייה: לא צריך למות בגלל כאבים נפשיים כי אם הזמן זה עובר וזה בדוק. אבל אם אדם שסובל ממחלה סופנית למרות שלא כואב לו עכשיו וזה החלטה סופית שלו, אז אני חושבת שצריך לעשות זאת עם כל הכאב שבלב. כי הוא יסבול בעתיד. וזה בדוק. מרין אני מקווה שאף פעם לא נצטרך להגיע להחלטה כזאת.

למעלה