לדעתי פשוט ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif
לדעתי פשוט לא להתחיל עם עניין הגילוח המפשעתי מעולם אבל מעולם לא גילחתי או הסרתי שיער באיזור הערווה ואפילו קיבלתי מחמאות על טבעיותו אני פשוט אוהבת את תוספת הגירוי והתחושות שהשיער האמור מוסיף לשלוח בי בזמן התעוררות תחושתית במקום
אבל מה שהם לא יודעים זה שאני דואגת לטיפוחו של המקום וזה אומר מעבר למקלחת היומיומית, ושטיפות מים פנימיות פשוטות (במים פושרים לחלוטין לא סבון שטיפה אינטימית לדעתי זה לא בריא לנטרל את הלחות הטבעית של המקום) לפעמים אחרי המקלחת אני פשוט מסרקת את השיער הנ"ל במסרק פלסטיק צפוף (כמו של הכינים אל תדאגו יש לי כמה כאלה בבית)נשמע מוזר אך תוצאות רכות ונעימות להפליא, במקרים נוספים אני משתמשת בסבון גוף נוזלי ומקדישה תשומת לב נוספת לסיבונו, ובמקרים מיוחדים לפני פגישה חשובה ידועה מראש
, שכמעט 100 % יהיה קטע מיני אז עם שמפו עדין של ילדים או שמפו עדין במיוחד אני ממש חופפת אותו
התגובות החיוביות שקיבלתי גם מסולדי שיער ערווה על טעמו רכותו וניחוחו הנעים כל מילה מיותרת אבל הכי חשוב לי נעים לגעת שם ו..אני נוגעת שם
ותאמינו לי אני בחורה שמזיעה בעלת ריחות גוף וזיעה כבדים וכמעט תמיד באיזור עצמו יש לחות מסויימת אז בהצלחה בכל דרך שתחליטי דעי שבכל זאת קיימת דרך נוספת להנות בלי הרבה טירחה שגיתא