שאלה מביכה ממש

hhooppee

New member
שאלה מביכה ממש

אני רוצה להסיר את כל שיער הערווה - איך ניתן לעשות את זה? זה אפשרי עם סכין? איך עושים את זה?

ארטימיס

New member
מביכה? למה מביכה? :)

כן אפשרי עם סכין.. אני מורידה עם סכין הכל פעם בשבוע שבועיים.. תלוי איך עושים את זה? שמה קצף גילוח על האזור. מגלחת הכל בהתחלה עם כיוון גדילת השיערות ואחרי זה נגד.. זה טיפה לא נעים אבל אחרת האזור לא יהייה חלק ממש. מומלץ לגלח עם סכין טובה (מאך 3 למשל) ולא סכין חד פעמית. פשוט סכין חד פעמית בדרך כלל גורמת לגירוי רב בעור ופצעים קטנים וזה לא נעים.. אחרי הגילוח מומלץ לשים קרם גוף (כמות נדיבה). וזהו.. בהצלחה!
מקווה שעזרתי

hhooppee

New member
אני מדברת

על הורדת כל שיער הערווה, לא רק קו ביקיני... אץת מצליחה לעשות את זה עם סכין? ומניסיון שלי בפעמים קודמות שגילחתי קו ביקיני אח"כ, כשהשערות גדלו המקום נורא גירד, מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? הרי אם זה יקרה לי גם כאן זה יהיה סיוט...

לא כדאי סכין

או עם משחה/קרם או בשעווה (אבל לא בכל מקום מוכנים לעשות שעווה על הכל). ולא, לא מביך.

שגיתא

New member
לדעתי פשוט ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

לדעתי פשוט לא להתחיל עם עניין הגילוח המפשעתי מעולם אבל מעולם לא גילחתי או הסרתי שיער באיזור הערווה ואפילו קיבלתי מחמאות על טבעיותו אני פשוט אוהבת את תוספת הגירוי והתחושות שהשיער האמור מוסיף לשלוח בי בזמן התעוררות תחושתית במקום
אבל מה שהם לא יודעים זה שאני דואגת לטיפוחו של המקום וזה אומר מעבר למקלחת היומיומית, ושטיפות מים פנימיות פשוטות (במים פושרים לחלוטין לא סבון שטיפה אינטימית לדעתי זה לא בריא לנטרל את הלחות הטבעית של המקום) לפעמים אחרי המקלחת אני פשוט מסרקת את השיער הנ"ל במסרק פלסטיק צפוף (כמו של הכינים אל תדאגו יש לי כמה כאלה בבית)נשמע מוזר אך תוצאות רכות ונעימות להפליא, במקרים נוספים אני משתמשת בסבון גוף נוזלי ומקדישה תשומת לב נוספת לסיבונו, ובמקרים מיוחדים לפני פגישה חשובה ידועה מראש
, שכמעט 100 % יהיה קטע מיני אז עם שמפו עדין של ילדים או שמפו עדין במיוחד אני ממש חופפת אותו
התגובות החיוביות שקיבלתי גם מסולדי שיער ערווה על טעמו רכותו וניחוחו הנעים כל מילה מיותרת אבל הכי חשוב לי נעים לגעת שם ו..אני נוגעת שם
ותאמינו לי אני בחורה שמזיעה בעלת ריחות גוף וזיעה כבדים וכמעט תמיד באיזור עצמו יש לחות מסויימת אז בהצלחה בכל דרך שתחליטי דעי שבכל זאת קיימת דרך נוספת להנות בלי הרבה טירחה שגיתא

ארטימיס

New member
יו אני מזה מזדהה איתך

גם אני מזה אוהבת כשיש לי שיער שם.. אני גם מטפחת אותו וחופפת חחחח
אבל מדי פעם אני מגלחת את יודעת.. עושה קצוות חחחח
סתם כזה כדי לא לשכוח את האיזור ניראה וגם כי מדי פעם כיף לחדש ולהראות קצת שונה עם הפרטנר
או סתם כי מתחשק לי להיות חלקה..

אף פעם לא הייתי עם בחורה מגולחת

וזה לא מושך אותי בכלל. זה גם נראה לי לא בריא. מאיפה בא לך הרעיון הזה?

שגיתא

New member
קורט אתה מתפלא ../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

הרי כל הזמן מסביבנו לא משנה לאן נפנה יש תעמולה ורדיפה אינטנסיבית אחר דימוי הגוף המושלם שנכון לעכשיו צריך להיות רזה שדוף עד חטוב וחלק לנצח אני למזלי לא מוטרדת מכל אלה למרות שגופי ומראי אינם לפי ה"סטנדרט המיוחל"
והתמזל מזלי לגדול לבית שתמיד דאג לחזק אותי שאני יפה חכמה
מוכשרת אולי לא הכל כל כך מושלם
אצלי אבל לפחות התדמית שלי הנפשית ורוחנית חזקה ולא מוטרדת משכאלה
יותר חשוב לי להראות סביר בלי להתאמץ יותר מידי להריח טוב אבל הכי חשוב להיות בעלת אישיות מעבר לגוף אני הולכת לחדר כושר או בדיאטה מתוך בחירה של לאהוב את גופי בכל מוכן ועדיף שמן בכושר מאשר רזה שלא אבל לצערי הרב
חלק מהבנות מקבלות "חיזוקים" שליליים מהגברים בחייהן או אפילו במשפחה יורדים לחייהן בגלל מראה פחות מקובל מה שעצוב לי במיוחד
לא ברור לי למה
מה כל כך טוב בלהיות חלק בכל הגוף, כל היופי זה שיש מרקמים שונים מתחת לידיים רגליים בכלל שיש מה לחפון
שגיתא

hhooppee

New member
בוא נאמר

שקיבלתי רמז מבן זוגי שזה מה שהוא מעדיף, ומאחר והוא בעצמו מאוד מתאמץ בשביל בכל מיני עניינים אינטימיים אני רוצה פעם אחת לעשות אותו הדבר גם בשבילו . אם כבר הקפצנו את השרשור אז בבקשה אני ממש מיואשת, אם יש פה נשים שיודעות - איך אפשר להשיר את כל שיער הערווה? הבנתי שאפשר בגילוח/משחה/שעווה אבל נאמר ובחרתי שעווה, איפה ניתן לעשות את זה? ואיך? תודה הופ

שגיתא

New member
בסדר גמור hope ../images/Emo54.gif

טוב מאד שאת מוכנה לעשות בשביל בן זוגך את הדבר הזה, אבל תזכרי שאם זה ימצא חן בעיניו אז תצטרכי להמשיך את זה
לטעמי תשקלי שנית כי נדיר המצב שנושא הגירוי מהשיער שצומח אפילו לא ישנה, בהצלחה במה שתחליטי שגיתא

השאלה האם ימצא חן בעיניה

אני ניסיתי להוריד בפעם הראשונה כי לבנזוג שלי מאוד התחשק. עשיתי את זה והרגשתי מבוכה איומה. למרבה הפתעתי - גם אני נהניתי מהמשחק הזה. מהתחושה של העור החשוף, ושל היד שלו שמרפרפת על העור הזה, של הנשימה שלו על העור שלי. תחושה שונה ואחרת ממה שהכרתי. ולא, אני לא נאלצת להמשיך עם זה. כשבא לי - מורידה. כשלא בא לי - לא מורידה. בדיוק כמו שאני לובשת חוטיני רק כשבא לי. כרגע ממרומי חודש שמיני להריוני אני לא לובשת חוטינים ובטח לא מורידה שיער ערווה (נראה לך שאני רואה מה קורה שם בכלל כרגע?). זה לא מונע מאיתנו להנות מאחלה סקס (טוב, בתנוחות שהבטן שלי מאפשרת בלבד) והבנזוג שלי לא מתוסכל מזה שעכשיו יש שיער ערווה. שנינו מודעים לזה שזה משחק משעשע ונעים ולא הכרח.

רוב הנשים... ?

בקרב המכרות שלך? או במזרח התיכון בכלל? רוב הנשים בין גיל 16 ל-22? ומה עם בנות בגיל 36 עד 42? מה עם הנשים בדנמרק? ובהונדורס? אני חושב שהתשובה שלך היתה קצת אגוצנטרית. אבל אולי אני טועה.

=)

חחח אהבתי את התשובה שלך. ראסמי אני הייתי מגלחת שם רק אם זה לא היה עושה כזה גירוי מגרד ובלתי נסבל... עשיתי עם סכין גילוח במפשעה וקצת במשולש ושבוע שלם בקושי יכולתי ללכת או להפסיק להתגרד (בהחלט לא נעים במקומות ציבוריים :\ ) תמיד יש דרכים חלופיות. והגבר יאהב אותך גם אם את שעירה וגם אם לא... ולגבר שפה-תקן אותי אם אני טועה, אבל לשכב עם אישה מגולחת זה לא עושה בך קונטציות של לשכב עם ילדה בת 4? נראה לי די טראומתי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה מדהים עד כמה התודעה מושפעת מדברים קרובים אלינו שאז נדמה לה שכולם עושים או לא עושים. מטריף אותי הלחץ שאולי נשים מרגישות בגלל המחשבה הזאת שחולפת בתוכם, "רוב הנשים". ורק לשם איזון, אני לא מכירה אף אישה כזאת באופן אישי
זכרו שאתן חופשיות בנות, לעשות את הטבעי והנוח והנכון עבורכן. תודה על התשובה

למעלה