שאלה מביכה מאוד...

שאלה מביכה מאוד...

אמממ....אני נערה בת 16.. ואני בקשר רציני מאוד עם בן זוג בגילי כבר שנתיים... לשמחתי ולשמחתו הגעתילשלב שאני מוכנה לשכב איתו... אבל יש לי בעיונת קטנה...אני די חלקה ברוב אזורי הגוף...ואני בכלל בלונידינית(אמיתית!) ככה שגם איפה שאני לא מורידה שערותכמולמשל בידיים לא ממש רואים את זה... אבל שם...למטה...אני די שעירה...אני לא מדברת על מפשעות...כי אני עושה מפשעות... וחוץ מזה..גם בהמשך (מסביב לפי הטבעת) יש לי שערות... יש לכם מושג מה עושים לפתור את זה?? אם עושים משהו??

EverMan

New member
חמודה , לכולם יש שם שערות

א.את יכולה להוריד את השיער שם באמצעות קרם להורדת שיער. ב.את לא צריכה להוריד , זה טבעי מאוד.

Pixy led

New member
זה נורמלי לחלוטין.

שיער הערווה ממשיך קצת אצל הרבה בנות, גם סביב פי-הטבעת. את לא צריכה להיות מובכת, זה הגוף שלך, אהבי אותו. אם זה מפריע לך, את יכולה להסיר את השיער - אין לי נסיון בתחום הזה, אבל אני משערת שגילוח יכול לעשות את העבודה. אם לא, את יכולה לפנות לקוסמטיקאי/ת, שבטח כבר שמע/ה על אלפי מקרים כאלה, ולשאול איך אפשר ורצוי להוריד. בנימה מרגיעה, שוב: בעת קיום יחסי-מין, אני לא חושבת שבן-זוגך יהיה בכלל בזוית כדי לראות את האזור... הוא לא בוחן אותך בזכוכית-מגדלת. *חיוך* כך שהעניין די בסדר, אחרי-הכל. מה שהכי חשוב, שיער או לא שיער - לאהוב את עצמך ואת הגוף שלך.

Baby Boo

New member
שני דברים!

א. אחרי שנתיים החלטת שאת מוכנה סופסוף? סליחה על הבוטות אבל איך??!?!?!?!?!?!?! מה עשיתם שנתיים?!?!?!?!?!?!?!? ב. אין לך מה לדאוג זה ממש לא ביג דיל אולי כי הוא ילד הוא לא יודע ואת לחוצה אבל אין לך מה.. מקסימום תסבירי לו ואם זה את אז תורידי עם מפריע לך גילוח עלול לעסות לך גירוי קרם זה דרך אבל אין לך שום סיבה כי זה טיבעי

../images/Emo7.gifלמה לא הלכתי ישר לישון../images/Emo7.gif

למה אני צריך לראות הודעות כאלה...
למה אי אפשר לחיות באשליה שאתן פשוט נולדתן חלקות??? (כשחושבים על זה גם אני נולדתי חלק.... חחחחחחח) טוב אז ככה: תשכחי מכל מה אמרו לך כאן שיערות ברגליים זה כיף
הסבר: כי כיף להתעסק עם ההורדה שלהן, יש בזה משהו נשי. תחשבו על זה שניה! אבל שיערות שם...
לא רוצה לחשוב על זה!!!!!! זה לא לעניין אז אני לא יודע איפה את גרה אבל לכי על הסרה לצמיתות בלייזר. 5-7 טיפולים טיפל'ה כואב - לא יותר משעווה וכל החיים את מאושרת!
ופעם הבאה תחפשי פורום על רפואה או משהו?

MaGeFa

New member
בואנה , אתה דפוק בקלאסה אהה?

יש לך זכות להביע דעתך אבל לא להגזים... אם אין לך משהו חכם לומר , אל תאמר כלום עדיף
אידיוט

עניתי לה!!!!!!!!!!!!

מה אני יכול לעשות שאני טיפוס רגיש? ובקשר לשאלה שלה עניתי לה תשובה מדויקת וברורה. ואם יש לה עוד שאלות אני אשמח אם היא תשאל אותן כאן

MaGeFa

New member
היית יכול לענות לה

גם בדרך יותר רכה , ולא גסה כמו שאת ענית ומה אתה יכול לעשות? אמרתי לך אל תענה פשוט... אולי אני טועה , אבל מי ששאלה את זה יכול להיות שזה נושא רגיש אצלה , ועכשיו ביאסת אותה תחת , עם התגובה שלך... חשבת על זה? אני בטוח שלא יהיה לה נעים לקרוא את התגובה שלך... במיוחד שלא בדרך שרשמת אותה!

צודק, אני מתנצל../images/Emo140.gif

באמת הגזמתי טיפה - תראו מה השעה... ואני אתן למתוקה אפילו עוד טיפ - אין לך שום סיבה להיות מודאגת בקטע הזה. תכל'ס אני חולה בראש, אבל שאר האנשים נורמלים והגוף שלנו זה דבר טבעי ואני בטוח גם שחבר שלך (שנתיים!!! ואוווו הלוואי עלי מישהי כמוך!) אוהב אותך ולא משנה לו כלום בעולם! חוץ מזה...לא נראה לי שהוא כזה חלק...

MaGeFa

New member
תשובתי היא:....

אני אישית , לא מפריע לי שיער... אלא אם כן זה ממש ממש אבל מממממש בכמויות אדירות שבדבר כזה לא נתקלתי עדיין, ולא מאמין שיש תופעה כזאת. כי למרות הכל זה טבעי לחלוטין. ולמה יש לך בעיה עם זה? תדברי איתו על זה , ותשאלי אותו , אם לך אין בעיה להוריד את השיער אז עוד יותר טוב , ואם כן , פשוט תסבירי לו שלא נוח לך וזהו, אם אתם בקשר שנתיים , אני יותר מבטוח שהשיער ערווה שלך לא יהווה שום בעיה.

sonesta

New member
אז ככה....

למטה את יכולה לגזור ולגלח, ככה אני עושה... מסביב לפי הטבעת אין מה לעשות, אבל זה גם לא כל כך בולט, ולא נראה לי שחבר שלך ישים לב לזה, ושזה גם איכפת לו... אם את לא מתביישת תדברי איתו על זה... מקווה שעזרת *sonesta*

פשוט תאהבי את הגוף שלך....

בניגוד לסרטי פורנו זוועתיים וכו' סקס זה לא הדבר הכי פוטוגני בעולם, אנשים עם לא חלקים ומושלמים ובפרופורציות הכי נכונות בעולם... ולהגיד לך משהו? זה מושך! מאוד מושך... אנשים חלקים ומושלמים פשוט לא מרגישים אמיתיים. ואין דבר יותר סקסי מאמיתיות, מגוף שהוא לא בפרופורציות הכי נכונות, משיער גוף וכו' - זה פשוט סקסי. אז תאהבי את הגוף שלך, וגם הוא יאהב. זה הכל... בהצלחה!

למעלה