שאלה מאתגרת...

Dancho

New member
שאלה מאתגרת...

במידה ואני רוצה שמערכת חלונות לא תיגע לי במעבד אחד אני צריך להגדיר לכל תהליך affinity mask כדי שלא תיגע לי במעבד...הבעיה היא שכאשר נוצר תהליך חדש אני לא יוכל לעקוב אחריו ולסדר לו את האפינטי בשבילו. האם יש לכם רעיון תיכנותי כלשהו כיצד ניתן לתפוס את הפרוסס שנוצר או לצורך העניין את קריאת המערכת create procces ועליה לבצע set affinity mask? אם ישנו פתרון קיים לזה בבקשה ציינו זה יעזור לי המון המון. תודה מראש,

gilad_no

New member
ראיתי יישום שמבצע את זה

שמאפשר לך להריץ יישומים ספציפיים על מעבד אחד ולשחרר את השני לכלל המערכת (עובד יפה עם VMWARE). יש לי את הקישור בעבודה, אז אם תזכיר לי אני אעלה כאן את הקישור ביום ראשון.

Dancho

New member
יש לי 6 מעבדים

אחד תיכנתתי אותו לעבוד רק על מעבד אחד וזה סבבה, ה5 האחרים ישמרו בשביל המערכת... אני לא רוצה שהמערכת אבל תיגע לי במעבד היעודי לתוכנית. את זה מסוגל היישום שלך?

codec

New member
מיקרוסופט מפתיעים ביעילותם

אולי זה יעזור לך.

xxxy1

New member
פרט מעניין ב API

ראיתי שה- AFFINITY MASK של ה PROCESS נשמר לכל ה PROCESS-ים שאתה יוצר בעזרת CREATEPROCESS... תנסה לשנות את ה AFFINITY MASK של ה SHELL PROCESS, כלומר ה- EXPLORER... ותראה אם זה עובד... http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dllproc/base/setprocessaffinitymask.asp

למעלה