שאלה מאתגרת

avi0404

New member
שאלה מאתגרת

שלום לכולם אחרי בדיקה ותחקיר מעמיק של כל הפורום הזה וכל הנהלים יש לי כמה שאלות קשורות שאני באמת לא מוצא מענה:
1) האם מישהו יודע כמה זמן לוקח מרגע בקשת ההזמנה עד שהיא מתקבלת?(אני רוצה לזמן את זוגתי על מנת שנוכל להתחיל את התהליך המדורג)
2) אם נחליט שנחכה להגעה שלה בוויזת תייר ואז נתחיל את התהליך האם יש חשיבות או פגיעה באמינות מצידנו?
3)אם במידה ומתחקרים אותה כמובן שהיא לא תגיד שיש לה בן זוג והיא מתכוונת להשתקע כי זה עלול לעקב את כניסתה. אבל שאלתי היא כזו משרד הפנים לא יראה את המקרה כאבסורד ובלתי אמין אם היא תגיע עם כל המסמכים מראש?
ואם ישאלו אותנו בפגישה בלשכה למה לא זימנתי אותה לפניי אני הרי לא אוכל להגיד שהחלטנו הרגע להשתקע בארץ הרי המסמכים הנ"ל הם מתאריך שלפני הטיסה.
שווה שקודם היא תגיע ואז נשלח את המסמכים בדואר מהיר לאחר מכן.?
4)זה משנה או משפיע עם זוגתי מגיעה עם כלבנו המשותף? הרי היא על ויזת תייר ואיזה תייר מגיע עם כלב?
אני יודע שזה קצת מאתגר אבל אשמח לתגובות ולעזרה תודה לעונים.

לפחות אני לא מייעץ לאנשים שיש להם כוונה לא להשיב תשובות אמת

העצה היחידה היא לא לרמות את רשויות ההגירה כי זאת עבירה פלילית.

avi0404

New member
ממש לא

זה לא אני רוצה לרמות חלילה ההפך הוא הנכון.לא יודע איך הגעת לזה עם כל הכבוד. אני מברר רק כדי לדעת יותר על החוק וכדי לא להיתקל באיזור אפור שיוציא אותנו ואולי יסבך אותנו בהמשך.
אני מברר כדי שנוכל לעשות הכל בצורה החוקית ביותר והמהירה ביותר. ולא להתכוון למה שרשמת.
אנחנו לא מתכוונים להיעזר בעורך דין לתהליך לכן אני עושה בדק בית מקיף.

Namush1

New member
כמה נקודות אור לשאלותיך

אני מבינה שאתם לא נשואים, ולכן אין דרך ממש מהירה, אלא רק הנכונה שדורשת המון סבלנות וקור רוח.
הדרך הנכונה (ואתה צודק לחלוטין לברר הכל מראש) היא ללכת על-פי הנהלים. אם היא איננה תושבת ישראל (משמע, מרכז חייה כיום הוא בחו"ל) אין מנוס מ"להזמין" אותה בצורה מסודרת דרך משרד הפנים, וכן - משרד הפנים רואה זאת בעין מאוד חמורה אם לא היא תאמר אמת כשתשאל בביקורות גבולות מה מטרת כניסתה.
מעבר לזה, בכדי לעבור את התהליך בצורה תקינה, יתכן וישנם מסמכים שהיא צריכה להשיג עוד בהיותה בארץ מוצאה, מה שיקל ויחסוך לכם המון (!) זמן ואולי גם כסף לעומת אם היא היתה בארץ.
אחרי שהבנת שאין מנוס מלהזמין אותה ואחרי שתמלאו אחר דרישות הנוהל טרם הגיעה לישראל- היא תוכל להגיע לישראל עם הכלב (תבדקו טוב מה הדרישות בנושא. יש תהליך מאוד ברור לגבי זה), וכרטיס טיסה בכיוון אחד כי הרי כעת היא לא סתם תיירת, אלא תיירת שזומנה על-ידך להשתקע בישראל.

בהצלחה :)

avi0404

New member
אחלה תודה

באמת שפכת קצת אור ולחלוטין הדברים יותר ברורים.
תודה רבה ותבורכי

למעלה