על ההבדלים בין גברים לנשים...
גברים ונשים אינם זהים. הטבע יעד כל אחד מהם לתפקיד אחר: האישה היא אמפתית יותר, מבינה יותר, רגישה יותר, מילולית יותר, קפדנית יותר, ויותר מתאימה לעבודה עם ילדים ולטיפול בחלשים ובחולים. עשו מחקר בבני-אדם ומצאו שתינוקות ממין נקבה יותר רגישות לאי-סדר מתינוקות זכרים, מה שאומר שאם נשים יעסקו בעבודות הבית ובטיפול בילדים ובחולים הבית יהיה יותר נקי ויווצר פחות זיהום ופחות ג´וקים. ואני מדברת על ההבדלים בין הגבר הממוצע לאישה הממוצעת, שיש להם בסיס ביולוגי רב. נשים תמיד יצטיינו יותר בעבודות הבית ובטיפול בילדים מאשר גברים. ואם נשים תמיד יטפלו יותר בילדים מגברים מכורח הביולוגיה שלהן, אז תמיד יהיה להן פחות זמן ללכת לעשות קריירה, והן תמיד יהיו בתפקידים פחות בכירים בפוליטיקה ובעסקים. הגבר הוא אסרטיבי יותר, אמיץ יותר, עצמאי יותר, תחרותי יותר, תוקפני יותר,שאפתן יותר, בעל-ביטחון עצמי רב יותר, ועולה יותר בקלות לדרגים הבכירים כתוצאה מכך שהוא שאפתן ואסרטיבי יותר, מעריך את עבודתו יותר, וחש יותר צורך שיתנו לו שכר גבוה משאישה חשה. בגלל הביולוגיה שלו והטסטוסטרון, לא החינוך והחברה. אם כך, הדרגים הבכירים תמיד יהיו תפוסים בעיקר בידי גברים, והילדים תמיד יטופלו יותר בידי האימהות מאשר האבות. לנשים ולגברים אין תפקיד זהה: הטבע ייעד את האישה להיות עקרת-בית, רעיה, אמא ומחנכת הדור של המחר, ואת הגבר להיות המפרנס והמנהיג את החברה. ככה זה, הגבר דואג לדור של ההווה, והאישה - לדור של המחר. זה לא אומר שנשים נחותות מגברים: תפקיד עקרת הבית הוא תפקיד שדורש הרבה כישורים ובשום-אופן אינו תפקיד נחות. בספר המין השני כתוב שבבית כלום לא יכול להתפתח ושעקרת-בית חיה כל חייה כטפילה ולא תורמת כלום לחברה. לא כך הדבר. מה שנשים מרגישות בזמן ההריון מבחינה נפשית, עובר גם לתינוק שלהן ומשפיע על אופיו ועל תפקודו במשך כל ימי חייו. נשים צריכות להישאר בבית וגברים לצאת לפרנס את המשפחה ולהנהיג את החברה. וגם אם נתייחס לגברים ולנשים כאינדוודואלים וניתן להם לנהוג כפי שהם רוצים, רוב הנשים ורוב הגברים תמיד ינהגו כמו שאני אומרת בגלל הביולוגיה. הפמיניזם דווקא מזיק לנשים: הוא דוחף אותן לרצות לשנות את טבען ורואה בטבע הגברים "הטבע העליון" שאליו צריכות הנשים לשאוף. הוא רואה בטבע הנשים טבע נחות. הדוגמא שלי היא האנורקסיה: רזון הוא דבר גברי מבחינה ביולוגית. אישה צריכה להיות מלאה כדי לשאת ילדים. ודווקא לנשים יש שאיפה גבוהה בהרבה מגברים להשיג גוף גברי (גוף רזה). הן מנסות לשנות את גופן הטבעי לגוף של בני-המין השני. דבר זה מסמל את נסיון הפמיניזם להפוך את הנשים לגברים כשזה מנוגד לטבען בכל תחומי החיים.