שאלה מאוד חשובה...

shabby

New member
שאלה מאוד חשובה...

יש לי שאלה מאוד חשובה.. אחרי היום בערב זה כבר לא יהיה רלוונטי, אבל זה באמת מאוד חשוב... דחוף אפילו.. אמא שלי לוקחת קומדין, הנה הפרטים: INR- 4.6 INR מטרה- 2.5-3.5 השאלה היא, האם לקחת היום קומדין או לא? זה מאוד מאוד חשוב כי גם אם היא תיקח היום את התרופה וגם אם לא זה מאוד מסוכן.. השאלה היא מה הוא הרע במיעוטו?

לגבי קומדין

העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להתקשר לרופא ולשאול אותו. אם לא משיגים את הרופא אז להתקשר למוקד רפואי או משהו דומה. אין לי שום אפשרות לקחת החלטה כאן מבלי לשאול עוד הרבה שאלות, והאמת היא שגם אין לי סמכות חוקית לעשות זאת. לכן, הכי טוב זה טלפון לרופא המטפל. בברכה ישראל

נועה בת

New member
קומדין זה לא אקמול......./images/Emo122.gif

סתם שתדעי - עודף עלול לגרום לדימום פנימי וחוסר לקרישיות יתר. קומדין לוקחים לפי מינון מדוייק של רופא ובדיקות INR אחת לשלושה ימים מקסימום, כול עוד הINR לא ממש מסודר ומי קבע את המטרה ? הסקאלה של התשובות לא מתאימה לכול פצינט. את המטרה קובע הרופא ספציפית לכול חולה.

shabby

New member
אני יודעת...

באמת התחילו להופיע שטפי דם.. בדיקת הINR פשוט בוצעה אחת לשבוע ולא אחת לשלושה ימים כמו שדרוש.. ולכן שמנו לב לבעייה מאוחר מדי... בכל מקרה היום דיברנו עם הרופא ואני מקווה שהכל יהיה בסדר... (= תודה רבה בכל אופן!

למעלה