שאלה מאוד חשובהה

שאלה מאוד חשובהה

טוב קודם כל אני עדיין לא ראיתי את הסרט של נטי ארגנטינאית בניו-יורק...ואני יודעת שהרבה פה ראו את זה...עכשיו יש לי שאלה.. למישהו פה יש את הסרט הזה במחשב והוא יכול לשלוח לי את זה??????? ואולי יש פה מישהו שיש לו גם את קליאופטרה????? פליזז תענווו ליייי זה חשובבבבבב

ליאת275

New member
מצטרפת ולמישהו יש את הדיסק של

הסרט ארגנטינאית בניו יורק ויכול לשלוח לי את השירים??

niravital

New member
../images/Emo52.gif לי אין...

לא בדיסק, לא במחשב, ולא בקלטת

יש לי את הסרט מוקלט בוידאו

אני מוכנה להחליף אאיתך על קלטת אחרת.. אם בא לך חברי אלי לאי ס קיו 168457096 ונתדבר שם כל אחד יכול להיות איתי בקשר כאן... תצטרפו בהמוניכם!

buzaglo

New member
אתה יכול להוריד את caminos מפה../images/Emo41.gif

caminos ובדיסק של "רגנטינאית בניו יורק" יש איזה 10 שירים פלוס.. לפחות זה מה שאני זוכר מהכריכה..אבל רק את קמינוס ראיתי להורדה

hm0001

New member
אני יכולה לעזור....

תראי, יש לי את הקסטה "ארגנטינאית בניו יורק", אבל את השירים אין בדיסק בארץ, אני גם רציתי אותם מאוד והפכתי את האינטרנט בשביל זה, ומצאתי. -דרך הגב יש רק 2 שירים בדיסק: "כן, תגיד שכן", (שכולם מכירים, מהדיסק הראשון) ו- "דרכים", שלא כולם מכירים (וזה שיר פצצה). אז אם את רוצה אני יכולה לעזור לך, מצאתי אותו באינטרנט ואני יכולה לנסות לשלוח לך אותו איכשהו במחשב. אז הנה האיי סי קיו שלי- 320978184. וזה האימל שלי- [email protected]. נ.ב.- כל מי שרוצה אני יכולה לעזור ולנסות לשלוח לו, רק תצרו איתי קשר. ביי.

kitten5

New member
יש לי קליאופטרה בחשב...

סורי... אבל אי אפשר לשלוח... זה גדול מידי

למעלה