שאלה מאוד דחופה

andrew161

New member
שאלה מאוד דחופה

אוקיי אני מנסה להבין כמה דברים מהעונות הראשונוץ וקצת מהסרט החייזרים מתכננים פלישה.הסינדיקט עוזרים להם כדי להינצל בעצמם. הבלק אויל משמש כאמצעי תעבורה פונדקאי כזה יש את אביו של מולדר שפועל אם חיזרים שהם נגד הפלישה הם מכינים משובטים (סמנתה)כדי שהמין האנושי ישאר ויש מדען גרמני אחד העובד על שיבוטים של חיזרים ובני אדם.עכשיו הוא גם רוצה שהמין האנושי ישאר או מה? בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה אני ממש מבולבל

1Shir

New member
לא נראה לי שאתה טועה במשהו

אל תצפה לסכם על רגל אחת את כל העלילה, היא די מסובכת בלשון המעטה. נראה לי שצריך לשבת לראות רצוף את כל הסדרה כמה פעמים, כדי להיות מסוגל לסכם אותה כהלכה..

andrew161

New member
כן את זה אני יודע

אני חושה חלק חלק מבין את הראשון ממשיך הלאה עכשיו אני צריך להתחיל לראות את העונה ה-3 למרות שאני יודע פחות או יותר את הסטורי ליין עד הסרט

Gilliana

New member
אם אתה באמת רוצה להתעמק...

כדאי להכנס לאתר הבא שמכיל באופן מפורט את כל ה-TIME LINE של תיקים. אני מזהירה מראש, זו קריאה שעשויה לארוך שבועות אם לא חודשים, מה שכן - שווה כל רגע...

1Shir

New member
../images/Emo26.gif שאלה על MONDAY ../images/Emo36.gif

כשמאלדר וסקאלי היו סגורים בתוך הבנק עם ברנרד, איך המזכירה של סקינר ידעה להודיע לו שהם שם?? אני יודעת שזו אולי מחשבה קטנונית, אבל ראיתי עכשו את הפרק ושאלתי את זה את עצמי.. האפשרות היחידה שאני כרגע חושבת עליה, היא שאולי סקאלי אמרה לה לאן היא הולכת, והיא שמעה שיש החזקת בני ערובה בבנק, ועשתה 1+1.. אבל למה שסקאלי הממהרת תאמר לה בדיוק לאן היא הולכת?? הגיוני?

andrew161

New member
יש לי עוד שאלה בנושא הדיוידי

למישהוא פה יש את הדיוידי של העונה ה-3,אבל את הגירסה הדשה שיצאה לא מזמן באנגליה? כי אני מתכוון לקנות אותו ואני רוצה לדעת איך הוא.איך הדיסקים מסודרים ואיך נראה התפריט. תודה(בזמן האחרון יש לי הרבה שאלו
ת,סליחה חח)

למעלה