תשובה....
אני לא בטוח איך זה יוצא בדיוק עם הגיוס ביולי, אבל אני אתן לך את עיקרי הדברים. כעקרון אם תהיה גף ג או ד, לא צריכה להיות לך בעיה להצטרף לשום דבר של גיוס נובמבר. מגף ה´ עלול להיות כבר קצת מאוחר בשביל חלק מהדברים. כעקרון, כמו שכבר כתבתי כמה וכמה פעמים.... אפשר להגיע להכל כמעט- גיבושים שאתה מיועד אליהם, גיבושים אחרים (אם בדיוק יש גיבוש)- 669, שלדג וכו´, הפלס"רים עם ראיון, מגלן, אגוז, דובדבן גם רק עם ראיון, רחף (יעודי לקצונה בשריון) אם נפלת בזמן טוב ואתה מתעקש (כי כעקרון זה מיועד לאנשים שכבר עשו טירונות. במקרה כזה ליפול מגפים ד,ה עדיף כי יש לך טירונות ביד...), כמובן שגם כל הגדודים בחי"ר, שריון, תותחנים, הנדסה קרבית, אפשר גם מודיעין קרבי, ואם יש לך מזל (שהוא בעצם בדרך כלל לא מזל אלא זה בכוונה ככה....) אז יש מיונים לכל מיני דברים מסווגים ביותר. אני לדוגמא התעקשתי על מורן וכבר לא הייתה אפשרות להצטרף באחור למחזור האחרון, אז ביקשתי דח"ש כדי להצטרף למחזור הבא... אנשים אחרים הצטרפו נניח לפלס"רים או מגלן באחור. אז הם פיספסו את תחילת הטירונות. אז מה? אז הם השלימו... חוץ מזה לפעמים אתה עלול גם ליפול ממיונים כאלה ואחרים ולהגיע לגדודים של תותחנים או שריון. אז מה? עוד שאלות? אורי