שאלה לMR FREEZE

MayTheBee

New member
קייס ובאפי

כן, זה יהיה באמת בפרק של יום רביעי בערוץ ביפ :) מאיה.

Mr Freeze

New member
נו... ראיתם את הפרק?

מסתבר שקייז הופיעו כמה שניות יותר משחשבתי. הפרק, בכל מקרה, מדהים. אין דבר יותר נפלא מ Written and directed by Joss Whedon בתחילת הפרק. בר.

chrisakachris

New member
אמת. היש שש מלים יפות יותר באנגלית?

אגב, בר, הרבה זמן לא שמעת ממני רטינות שונות על עונה 5/אנג´ל 2 - בטח שבהשוואה לשנה שעברה. פשוט נזכרתי בזה בגלל שהזכרת את ג´וס, ישמרהו השם, ואז נזכרתי בזעם שהרגשתי כשראיתי שפרק פתיחת העונה (באפי/דרקולה) [הדגש]לא[סדגש] נכתב ובויים ע´´י ג´וס. ואז הוא עשה את Family, ורציתי לדעת אם אני מטורף כשחשבתי שכשהקרדיט הזה עלה על המסך הפרק פשוט קפא לכמה שניות. אבל עבר כבר הרבה זמן מאז, בטח שבשבילך. (אגב, הבנתי שפרק סיום העונה של אנג´ל 3 היה איום?)

Mr Freeze

New member
הממ...

אנחנו ממש עוברים את גבולות הנושא של הפורום... אז בקצרה: בעונות 5 ו 6 ג´וס לא כתב את פרקי פתיחת העונה, ואתה יודע מה יותר גרוע? בעונה 6 הוא אפילו לא כתב את סיום העונה (זו הסיבה שהפרק יצא כ"כ איום, כנראה). ואני לא יודע לגבי אנג´ל, אני תקוע בפרק 7 או 8 של עונה 3 , אבל דווקא שמעתי שסיום העונה מדהים במיוחד. אולי התבלבלת בין הסדרות
בעונה 6 הוא כתב פרק אחד בלבד, למרבה הבושה, אבל נקודת האור היא שג´וס כן יכתוב את פתיחת העונה ה-7 (והאחרונה, אני מקווה) ואולי יביים. אנשים, סליחה על האוף טופיק שוב... אל תקטלו (הא! הא! השנינות!) אותנו. בר.

למעלה