שאלה לJAZZ PHOTO

שאלה לJAZZ PHOTO

שלום, אני מעוניין לקנות במצלמה. לאור תגובות הפורום אני הולך לכיוון של המינולטה דינקס 5 , מה דעתך האישית עליה? וכמה לדעתך היא אמורה לעלות (יש לי פשוט מספר הצעות..) תודה מראש, זיו

© DrorZi

New member
ואולי הפוך ../images/Emo35.gif

תגלה לנו מה ההצעה הכי זולה שלך ואלי נוכל להמליץ לך על משהו נוסף לה שאולי תגלה בסוף ששווה יותר
דרור זי.

© DrorZi

New member
זו יחסית מצלמה ותיקה לא ../images/Emo35.gif

אם היא חדשה נראה לי שהמחיר שלה אחלה אין לי נסיון אישי איתה אבל במחיר הזה זו נראת לי קניה טובה.
דרור זי.

1500 למצלמה הזו-בת 3 מגהפיקסל

ודמוית רפלקס נראה כמו מחיר טוב. אישית הייתי הולכת על הדגם המשופר,הדימאג' 7 - מינולטה לא שיפרו רק רזולוציה אלא עוד כמה דברים,עליהם לא הכריזו (עובדה שבכלל לא המשיכו את הדימאג' 5 עם שיפורים,אלא רק הוסיפו ושידרגו את ה-7 ) תמונות שצילמתי בשניהם - הייתי מרוצה הרבה יותר מה - 7 - אפילו באוטומטי, אבל בעיקר בתכניות החצי ידניות והידנית, כאן,אני חושבת שטמון ה'סוד' לשימוש וניצול נכון של תכונותיה הטובות של המצלמה. (אפשר לנסות באוטומטיות עם האייקונים,אבל לא להיתלות בהן יותר מדי) יחסית לשאר דגמי ה3 מגהפיקסל,הכוונת הקומפקטיות - לדעתי נותנת הרבה יותר. אם תצליח להשיג בעוד אלף יותר את הדימאג' 7 - לדעתי תרוויח בגדול,יש גם כאלה שכבר יש בהן עידכון גירסה - משפר במשהו כמה דברים,בדומה לדימאג 7i וזה כבר שיקול שלך. בהצלחה.

אופס.התכוונת לאנלוגית הפילם

לדעתי האישית:לא התלהבתי. אין בה שום יתרון או חסרון לעומת המקבילות של ניקון וקנון,אולי חסרון אחד:ערך מכירה בשוק נמוך יותר,במידה ותחליט לשדרג. רוב המשתמשים יש להם או קנון או ניקון,וכך גם ב'יד השניה' - לשם פונים כשרוצים להרחיב את הארסנל ולהוסיף,מבלי שבחנות יקרעו לך את הכיס. שמוליק התלהב,אבל למעשה בכלל לא משתמש בה,אלא בקנון. את הקנון 300 ראיתי שמשיגים במכרזים במחירים שבין 1300-1400 ש"ח חדש,וזה דגם שכל הזמן 'רץ'. לדעתי:תחזיק ביד ותראה איך אתה 'מתחבר' אליו,איך מפקס ואם מפקס בדיוק על מה שאתה רוצה ואם אתה מצליח אינטואיטיבית לשלוט בפרמטרים. לכל אחד טעם אישי. אני 'שפוטת קנון',כנראה,והמימשק הדומה מאוד של אולימפוס,כנראה,אבל גם מצאתי שהמימשק של מצלמות הניקון מאוד נוח והרגשה טובה ביד. מבחינת חשיפה ואמינות - כל הדגמים של היום אמינים ויתנו תוצאות טובות,באותה המידה. בדקת את הניקון 75?רק כדי שלא תחמיץ משהו שאולי מציע יותר בהפרש מועט. עדשת הקיט של ניקון גם סבירה.

בעצם?!!?

זה שרשור שפתחו בתגובה לשאלה שלך! אז לא קיבלת תשובות לשאלות שלך שם? לפי דעתי 1500 זה מחיר מעולה. עם איזה עדשה אתה מקבל אותה?

למעלה