שאלה ל- minigan

funis

New member
שאלה ל- minigan

האם המשתלה בלטרון תיפתח מחדש לקהל. האם תוכל לצרף מפה מהכניסה לירושלים עד כפר אדומים (למשתלה).

minigan

New member
שאלה טובה, וטוב ששאלת....

משתלת מיני-גן תפתח שוב לכל המאוחר בפסח. הנהלת פארק מיני ישראל החליטה לשנות את מיקום היציאה מהפארק. היציאה החדשה תעבור דרך חלק מהמשתלה. אנו נישאר עם 1/2 מהשטח אך עם חשיפה משופרת וכפולה: לכל היוצאים מהפארק + לחובבי הבונסאי הבאים ישירות אלינו. הכניסה למיני-גן תישאר מכוון החניון !! בגמר העבודות לשינוי המיבנה נחזור לתפקוד מלא עם כל מבחר המוצרים שהכרת. שעות הפתיחה שלנו יורחבו מאד. המפה שביקשת נמצאת באתר www.agro-noy.com(בהקמה) תחת הכותרת: איך מגיעים. נשמח לראותך

טל ש ח ר

New member
|שתימבצעים במיני גן למשתתפי הפורום.

מיני גן, האם ייתכנו מבצעים שכאלו???

טל ש ח ר

New member
מבצעים במיני גן למשתתפי הפורום.

מיני גן, האם ייתכנו מבצעים שכאלו???

minigan

New member
../images/Emo88.gifמבצעים?_ _ מבצעים!!

לא ברור לי על איזה מבצעים מדובר, אבל אני מוכן להרים את הכפפה. לאחר הפתיחה המחודשת בפסח תינתן הנחה מיוחדת לחברי הפורום שיזדהו באמצעות הכינוי שלהם בפורום. ההנחות והמבצעים יתפרסמו בהמשך. דגש ינתן לחומרים מקצועיים כגון כלי עבודה יפניים ותיל לליפוף ועיצוב. אני מקווה שהנהלת הפורום אינה מתנגדת לפרסום מסוג זה.

סן תאי

New member
הנהלת הפורום

באופן עקרוני תקנון הפורומים מנחה להימנע מפעילות פירסומית, ואולם מאחר ונכון להיום מיני גן הוא הגוף היחידי שמקיים פעילות מסחרית בתחום הבונסאי בארץ, אני מוצא שאין מקום לפסול מעט פירסום מידי פעם במיוחד אם הדבר מקדם את האינטרסים של כל חברי הפורום כמו מבצעים לחברים וכיוצ"ב. במידה ומי מחברי הפורום חושב אחרת, אשמח לשמוע ועד אז שיהיה בהצלחה.

למעלה