שאלה ל libertycm

libertycm

New member
עונה לשאלות

לפעמים אני נותן טרייד בלייב. למה אתה פה ?

libertycm

New member
רוצה טרייד?

אני כרגע בלונג EURGBP מחפש רווח בסביבות ה 0.9 (למרות שכרגע זה לא נראה טוב ואולי אני אפסיד פה אחוז כי הטייד הולך נגדי - SL נמצא ב 0.889.

libertycm

New member
ווי זה היה מהיר

בלילה המחיר פשוט טס ישר ל 0.9. SL הוזז למחיר כניסה ככה שכרגע זה טרייד ללא סיכון.

libertycm

New member
תראו איך תמיכה הופכת להתנגדות, והפוך

ב 95% המחיר חוזר ובודק את הרמות האלה, מה עוד שזה סביב מס' עגול (אפשר לראות את זה בחיצים האדומים). לגבי הכניסה, זה היה גם ברמת תמיכה שנוצרה בימים האחרונים. שימו לב איך המחיר נעצר ומשתהה ברמה הזו (קופסא כחולה). מצ"ב גרף.

צב200

New member
אכן

אך מה גרם לך לנסות שוב עליה אחרי שההתמיכה הפכה להתנגדות כבר פעמים?

libertycm

New member
תמיכה ממתחת

יש גם תמיכה בתחתית, מאיפה שהמחיר התחיל לעלות.

libertycm

New member
הנה התצלום

אפשר לא להפסיד טרייד אחד במשך תקופות
זה הכל עניין של סבלנות

צב200

New member
הבנתי את התמיכה בתחתית

אך גם היא נתנה כבר את שלה ולכן אני שואלת עד כמה פעמים אתה משתמש באותו תמיכה או התנגדות

libertycm

New member
מה ז"א היא נתנה כבר את שלה?

תמיכה זה תמיכה והתנגדות זו התנגדות, נקודה. ככל שיש יותר נגיעות זה יותר טוב בשבילי. הרמות האלה תמיד תקפות

libertycm

New member
יותר נגיעות אומר יותר טריידים :)

ואומר שזו באמת רמת תמיכה אמיתית.

parebok

New member
אתה יכול לפרט יותר

יותר טריידים לאיזה כיוון? ו איך אפשר לדעת אם יש סיכוי שזה יפרוץ או לא

libertycm

New member
אי אפשר להסביר איך אני סוחר על גבי הפורום

אני קונה בתמיכות ומוכר בהתנגדות. למה הכוונה אם אפשר לדעת שזה יפרוץ? - מה אמור להפרץ בדיוק? אני מאוד ממליץ לכם לסחור קודם כל בדמו כי להכנס ככה למסחר יכול למחוק אתכם לחלוטין.

parebok

New member
תודה על התשובות

ו על זה שזה יכול למחוק את החשבון אני יודע את זה חביתי על בשרי :) התכונתי איך אפשר לדעת אם המחיר אכן יפרוץ קו תמיכה או התנגדות ו שזה לא פריצת שב כי בהרבה מקרים המחיר פורץ ולאחר מכן חוזר חזרה אם יש לך כמה טיפים שימושיים אשמח לישמוע (ו עוד הרבה אנשים)

libertycm

New member
אי אפשר לדעת אם הוא יפרוץ

ולכן אני לא "מקווה" שהוא יפרוץ את רמת ההתנגדות אלא לוקח TP מהיר. תשים לב, שהמחיר כבר חסר כמעט כל הדבר חזרה לנקודת הכניסה שלי, אם אני לא הייתי לוקח TP אז אני פשוט מהמר ואז ה SL שלי בסכנה. כמו שכבר אמרתי, אפשר לסחור ככה חודשים בלי להפסיד ובלי קשר ככה סוחרים בצורה נכונה.

למעלה