שאלה ל- HOLONOLE

אשכולון

New member
שאלה ל- HOLONOLE

כאוהד הפועל חולון מה לדעתך צרכים לעשות על מנת שחולון תתחיל להראות כמו קבוצה? אני מבין שזיו ארז התפטר. אז אל תגיד שצריך להחליף מאמן. זה הרבה מעבר למאמן!

roy_ma

New member
חד וחלק, השאלה אם אפשרי:

להחליף את כל הקבוצה, פרט לווילי וכולל עמי מנור, שכל מעיניו היו לריב עם מכבי.

HOLONOLE

New member
הצלת חולון

כדי להציל את חולון יש לעשות מספר דברים: א.להביא מאמן ברמה הכי גבוהה שאפשר ב.לא היו צריכים להביא את הגמד המסכן הזה , צריך להביא משהו קלעי ורכז בוסמן ג.להחזיר את הקהל המשוגע שלנו בהמוניו , לעשות כניסה חופשית , לפרסם על כך בכל העיר , אפילו לעשות תחנות אוטובוס של איסוף אוהדים מכל קצוות חולון , בקיצור לפוצץ את ההיכל! למשחקי חוץ לתת הסעות לאוהדים! ד.חסרה המלחמה והנשמה על המגרש , להעיף את בלול השמן הזה ולשלוח את אילן לכרמיאל. להביא ישראלי ברמה גבוהה .

HOLONOLE

New member
הצלת חולון

כדי להציל את חולון יש לעשות מספר דברים: א.להביא מאמן ברמה הכי גבוהה שאפשר ב.לא היו צריכים להביא את הגמד המסכן הזה , צריך להביא משהו קלעי ורכז בוסמן ג.להחזיר את הקהל המשוגע שלנו בהמוניו , לעשות כניסה חופשית , לפרסם על כך בכל העיר , אפילו לעשות תחנות אוטובוס של איסוף אוהדים מכל קצוות חולון , בקיצור לפוצץ את ההיכל! למשחקי חוץ לתת הסעות לאוהדים! ד.חסרה המלחמה והנשמה על המגרש , להעיף את בלול השמן הזה ולשלוח את אילן לכרמיאל. להביא ישראלי ברמה גבוהה .

אשכולון

New member
בקיצור

בקיצור להחליף את כל הקבוצה! את וילסון הקלעי שלחתם הביתה והבאתם את הולווי שנתן את המשחק הטוב ביותר שלו בשבוע שעבר! מנור לא יסתכן ולא יחליף את הולווי כי אז לא ישארו לו יותר חילופים. בקיצור חולון בבעיה והיא תצטרך לפתור אותה בעזרת שחקנים ישראלים חדשים. לחולון אין את הכסף למאמן בכיר. מנור מוכן להקציב לא יותר מ-עשרים אלף דולר למאמן. אני מהמר שהוא יקח את עופר ברקוביץ או יביא את עופר חרותי מאליצור רמלה?! את וינקרנץ הוא לא מסוגל להביא וכנ``ל לא מאמן בכיר אחר. בקיצור החיים של חולון לא הולכים להיות קלים.

roy_ma

New member
ברקוביץ` הוא עסקה לא רעה בכלל.

מה עם ישראל לב? (-:

אשכולון

New member
ואולי המאמן של לב השרון?!

עמי מנור יכול להציע לרובי בלינקו המאמן של לב השרון את הגו`ב.

הצלת חולון זה...

בקיץ לדאוג להביא שחקנים טובים, ולהחתים מאמן טוב (לא מכיר את ארז). ולהתאמן לפני העונה. אבל אם עמי מנור כל הקיץ מתעסק ב.... איך מתעללים במכבי, ואיך לגרום להצרת צעדיה. ובכך חושב שיפתור את כל בעיותיו. אני שמח שזה מה שהוא קיבל. לאוהדים זה לא מגיע, ואני מבין את תסכולכם (אם זה היה קורה לי לא הייתי נראה אחרת) ולכן אם רצונכם להתחיל לעלות על דרך המלך תדרשו את פיטוריו של עמי מנור. זה יכול רק להועיל.

אשכולון

New member
סיר הבשר

עמי מנור אחראי בחולון על סיר הבשר (תרתי משמע) אז איך חולון תתנהל בלעדיו?

למעלה