שאלה לתותית וסקר

BLABLO

New member
שאלה לתותית וסקר

זה פורום של ילדים נכון? אמא שלי אמרה שבפורום אומנות שימושית המליצו לילדים לבוא לפה כי פה אפשר לדבר על כל מיני עניינים. אז אני רוצה להיות פה אבל אני לא רוצה פה מורות אפילו אם הם נחמדות. אז אני רוצה לשאול את תותית ואת כולם בפורום אתם רוצים פה מורות? זה סקר. בבקשה תענו כאן בשרשור. כולם להצביע. כל קול קובע.

תשובה לסקר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לי לא הכפת עם יגיעו לפו מורות וחוץ מזה למה נראה לך שיגיעו לפו מורות , זה פורום קהילה צעירה ומורות עם לא צעירות וחוץ מזה בנתיים אין פו מורות וגם עם יגיעו לא נורא מה עם כבר יעשו לך אתה לא רואה אותם .

תיקונים ותגובה:

קודם כל התיקונים: "הכפת" זה אכפת. "פו" זה פה. "עם"(אומנם יש מילה כזאת אני די בטוח שלא לזה התכוונת) זה הם. תגובה: צודקת!,זה פורום קהילה צעירה,לא פורום קהילת מורים!. מה הם יעשו גם נכון.. אבל עדיף בלי הם ייתקנו אותנו יידחפו עליינו בסקרים יעלו תשובות שלא העלנו על דעתנו. עזבי אני נגד:
!. אבל הקולות (הדי) קובעות אלא הן של תותית ו...(אוישששששששש,אני כ"כ מצטער שאני שוכח...אוףףףף),נחכה להחלטן.

t u t i t

New member
תשובה:

אני מעדיפה שהפורום יורכב מילדים בגילנו ולא ממבוגרים. הפורום-כשמו קהילה צעירה. אשמח אם תרחיבו את הפורום ותזמינו את חבריכם לכאן.
ענבר

ש נ ה ב י

New member
תגובה לסקר........../images/Emo124.gif

עד כמה שידוע לי זה פורום לילדים עד (
) גיל 12 ולא יותר וכול מי שגדול מגיל 12 צריך ללכת (במילים עדינות) ולומרות שאמא שלי אני לא אוהבת מורות

t u t i t

New member
תיקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפורום הוא עד גיל 17 ולא עד גיל 12...כך שליגל ויקי יוכלו לדבר בפורום גם... מצטערת...-טעות שלנו

BLABLO

New member
סיכום: בלי מורות

תותית ופרחים של ללבות אתם צריכים לדאוג שלא יהיו בפורום מורות וגם לא ילדים מציקים. יהיה כיף פה. אני סיפרתי לחבר שלי והוא הבטיח להתחבר גם. אפשר גם לעשות תחרויות וגם לשאול חידות וכל מיני. אז יאללה ביי

למעלה