שאלה לתותחים!!!

bnini

New member
שאלה לתותחים!!!

איך מייבאים נתונים מתוך טבלאות באינטרנט??? בפניי מוצג דף ובו רשימת קישורים לטבלאות זהות אך עם נתונים שונים, אני מעוניינת להכנס לכל לינק בדף זה , לשלופ ממנו נתון מסויים ולהכניסו לטבלה באקסס. ושהכל יתבצע באופן אוטומטי תודה...

duducohn

New member
זה לא טבלה

מה שאת רואה באינטרנט זה לא טבלה. זה מסמך HTML שמציג לך את הנתונים על המסך כטבלה.

bnini

New member
למה להחזיק מעצמך??? ../images/Emo88.gif

ולזלזל באחרים , מהו רעיון הפורום??? ולתשובתך השנונה... מסתבר שזוהי טבלה , זוהי שאילתא על מס"ד המוצגת בדף ASP.

אלון_פ

New member
יבוא נתונים מ- HTML

בגדול אין מנגנון פשוט כי HTML זה טקסט שאינו מסודר בצורה טבלאית מוגדרת מראש, אם מדובר ב XML אז ישנם כלים לנתח את התוכן, אבל אם מדובר בHTML פשוט, אתה צריך לנתח את מבנה הנתונים ובלצע מנפולציות על משתנים מסוג String כדי לחלץ את הנתונים הנדרשים. זה די מסוכן להסתמך על זה, כי במידה ומפתח האתר ישנה משהו (אשר בתצוגה אפילו לא ממש ישפיע) האלוגריתם שלך עשוי ליפול ולחלץ נתון שגוי. בכל מקרה אם זה הכיוון שאתה מחפש, קיים פקד OCX אשר ניתן לקרוא לו מ VB למשיכת תוכן של דף HTML. (אין לי כרגע הפניה אליו)

duducohn

New member
לפי סוג השאלה

לפי סוג השאלה להערכתי היא איננה מבינה בדיוק מה ההבדל בין טבלה באקסס לבין מה שנראה כטבלה על ידי הדפדפן. אם היא אינה תוכניתנית חבל על הזמן.

duducohn

New member
אתה צודק אבל

אתה צודק אבל כדאי להתחיל ללמוד ללכת לפני שמתחילים לרוץ

bnini

New member
תודה :- ))))

הייתה לי מסתבר בעיה בתפיסה לא חשבתי על ג´אוה. הצלחתי... תודה תודה.

למעלה