שאלה לתומכי קדימה

אבן 11

New member
שאלה לתומכי קדימה

עיינתי כעת ברשימת המועמדים לכנסת. וראיתי שרוני בראון נמצא במקום 13. היתכן? אדם כמוהו שפשוט אין בו שום תועלת לשום מפלגה במקום 13? הגזמתם לא?

אבן 11

New member
ארח חיים.

ידידי, מה זה קשור שאני מצביע מרזל. אין לי כוונה להתוכח בכלל. אני שואל שאלה באמת שמפריעה לי.

אוקיי.

אז תגיד, מקום 13 בקדימה מפריע לך יותר ממקום 9, למשל? הלא הוא, צחי הנגבי.

אבן 11

New member
את האמת הרבה פחות

מספר 9 הנגבי , למרות מעליליו בזמן האחרון, הוא אדם נעים הליכות ובעבר הוכיח את עצמו שהוא איש עם מספר רעיונות . ואילו מספר 13 בראון ממש כלום אפס גדול. ותאמין לי שאני לא אומר את זה כדי להרגיז מישהו מהנוכחים כאן בקדימה.

אבן 11

New member
כוונתי

שאין לו שום מסר , רעיוני, או ציוני, הוא פשוט נמצא רק כדי לקבל את טובת ההנאה הזו שקרויה כנסת.תמוה, אני באמת מתפלא על מפלגה שיש בה כמה אנשים רציניים כמו, ליבני בוים, פרס, וכדומה.

bhnadav

New member
הדברים שלך מקוממים.

מנין לך ש"אין לו שום מסר"? האם לא שמעת אותו? האם לא שמעת את דעותיו? הרי הוא מרבה להשתתף ולהביע את דעתו בתוכניות אקטואליה שונות. האם קראת על האיש?

אבן 11

New member
מה שזכור מימנו

שפעם הוא רקח קומבינה עם נתניהו כדי להיות יועץ משפטי לממשלה , חוץ מזה נדה.ולשאלתך אם אני רואה אותו בתקשורת, האמת שבא לי להקיא שאני רואה אותו מרוב הריקנות שלו. ואני לא אומר זאת בגלל שהוא בקדימה, אלא תמיד אמרתי זאת גם כשהיה בליכוד ותכנית ההתנתקות בכלל לא היתה ידועה לאיש כולל שרון.

אבן 11

New member
אגב -לא בושה לומר טעינו שאדם כזה

נמצא אצלנו ברשימה בכלל.

bhnadav

New member
למה טעינו?

מלבד זאת שפגשתי אותו באופן אישי והתרשמתי מהאישיות שלו ומרוחב הלב, אני מעריך מאוד את השקפותיו, גם אם הוא מציג אותן בדרך מתלהמת לעתים, מעריך את הנאמנות שלו לאריאל שרון, את אי הפחד שלו להתייצב לצידו בתוכנית ההתנתקות, להקים יחד איתו את קדימה כיו"ר הסיעה. מדובר באדם בית"רי עם ערכים, שעשה מפנה בעמדותיו המדיניות, הגיע לתובנות, כפי שעשו אנשים כמו אריאל שרון, ציפי לבני, אהוד אולמרט ומאיר שטרית. אני שמח מאוד שרוני בר און נמצא בקדימה, גם מבחינה אישית - וגם בגלל עמדותיו ומה שהוא מייצג.

mean girl 16

New member
מה אתה מופתע?../images/Emo13.gif

האמירה הזאת הייתה מוזרה. ממתי בראון בית"רי?

mean girl 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ארח, יש לך את זה היום..

אמורוסו

New member
אני מסכים לגמרי עם אבן 11 ../images/Emo45.gif

כמו שהוא אומר -לא בושה להגיד טעינו , יש תפוחים תועים בדרך , רקובים. תראו, רוני בראון ניסה להיכנס לממשלה בזמנו בעסקה שאמורה היתה לסדר לדרעי חבל הצלה בתביעתו. זה נראה לכם סביר ? הוא ידוע כאדם מושחת עוד מימיו במפעל הפיס. הוא לקקן, תראו אותו איך הוא מדבר בהתנשאות. הוא בריון, הוא מתפרץ לדבריהם של אנשים אחרים , מפריע להם באמצע. אין לו אידיאולוגיה. הוא קפץ ישר על העגלה - ראיתם אותו מתלבט ? משהו ? ראיתם אותו פעם מדבר על אידיאולוגיה, על ארץ ישראל, ערכים, משהו ? הוא תמיד רק מדבר בצורה פוליטית. הוא עסקן וזו מהותו. תראו, ברצינות, גם כשהוא היה בליכוד, הוא תמיד היה הכי גרוע שם אתם יודעים. זה מהערסים. זה שהוא מצא מקום בכיר בקדימה זה בושה גדולה לא לכם ! אלא לעם ישראל שיכניס אותו לכנסת במקום כה בכיר !!! מה הוא יהיה שר ???? שר ???????

אבן 11

New member
אמורוסו

בזמן האחרון שמתי לב שיש בינינו הרבה הסכמות. אז יאללה אחי, תעשה עוד צעד קטן ותצביע למרזל.

mean girl 16

New member
כנראה שלא שמעת התבטאויות שלו

בסגנון שהוא יצביע קדימה לפני שיצביע מרזל וכו' תשמע, תומכי המרזל השונים משניאים את עצמם בצורה בלתי רגילה.

למעלה