שאלה לתומכי קדימה.

שאלה לתומכי קדימה.

אתם הרי טוענים כבר יותר מחודש שבקדימה יש אנשים מוכשרים, וכולם מוצלחים בניגוד לכל המפלגות האחרות, (דעתי שונה ממכם בהרבה) לדעתי יש לכם הכי הרבה מושחתים בניגוד למפלגות האחרות. למה לעשות שימוש ציני באריאל שרון ששוכב מורדם ללא הכרה בביה"ח? אני יודע שהתשובה הראשונה שלכם תהיה כי הוא הקים את המפלגה, ורצונו בוודאי שהם יקבלו הרבה מנדטים, ועוד כל מיני תשובות שאני חולק עליהם, אבל ידוע לכל ילד שאת התותחים מוציאים רק בשעת צרה, בעת לחץ, ואריק שרון מבחינת קדימה הוא הנשק הכי טוב וחזק, ולטענתכם שאהוד אולמרט כ"כ מוצלח והיחיד שיכול להוביל את המדינה, אז למה לכל הרוחות להכניס ולהשתמש עם אריק כבר ביום הראשון? אבל אולי התשובה היא שיש משהו שהיועצים והסוקרים מטעם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים ולכן לא היה מנוס אלא להשתמש בנשק הכי חזק שיש. וליועצים הפתרונות...

כי רק בזכות אריאל שרון,

בזכות אומץ לבו ובזכות שאיפותיו - קמה קדימה. הוא הקים את המפלגה. אני לא רואה אותך אומר אותו דבר על שימוש של הליכוד בבגין... אין מה לעשות, קדימה היא מפלגה חדשה שקמה בגלל אריאל שרון ואין טעם להכחיש את זה. זה לא מוריד מערכו כלל וכלל של אהוד אולמרט, ראש הממשלה הבא שלך.

bhnadav

New member
ויותר מזה אפילו -

חשיבותו של אריאל שרון בהקשר לקדימה, במיוחד במערכת הבחירות הנוכחית, הוא גדול אלפי מונים מחשיבותו של מנחם בגין מבחינת הליכוד או יצחק רבין מבחינת העבודה, מבלי לזלזל כמובן בשני האישים הגדולים האלה. אריאל שרון הוא מי שהקים וייסד את המפלגה, הוא זה שהוביל להקמת המפלגה, הוא זה שעל דרכו נבנו עקרונות המפלגות, הוא זה שהתווה את השאיפות והרצונות של המפלגה, את הצורך שלה ואת החשיבות שלה במפה הפוליטית הישראלית. אריאל שרון הקים את קדימה בשיא הפופולריות שלו, במהלך שהוא אחד מהחשובים שידעה הפוליטיקה הישראלית מעולם. לא ניתן להפריד בין קדימה לבין דמותו של אריאל שרון וחשיבותו העצומה.

trigotrigo

New member
מי אמר שאין תותחים כבדים יותר?

לא אומר ולא אוסיף.

למעלה