שאלה לתאילנדים

GAL426

New member
שאלה לתאילנדים

סבאדי חברתי קנתה באר,בצ'אנג מאי,סליחה-שכרה, מפה והלאה,איך אני יכול לעבוד\לנהל את הבאר? חתונה קשורה? אם אפשר להתייחס לשאלה,ולא למניעים,או מנטליות של בחורות תאילנדיות, תודה לעוזרים.

רועי גב

New member
ממש לא

אין לך אישור עבודה לכן לא תוכל לנהל ולא לעבוד גם אם תתחתן איתה אם תיתפס יהיה לא נעים עד שתיתפס הכל טוב תוכל להיות יועץ סתרים בלבד

Benkok

New member
אתה יכול בשתי דרכים:

הראשונה - ללכת לפי החוק. חברה שלך תפתח חברה, תשלם מיסים, תרשום הון של 2 מיליון באהט, תעסיק לפחות 4 תאילנדים ואז אתה תצא מתאילנד, תבקש ויזה NON-B ותתחיל תהליך של אישור עבודה בתור מנהל הבאר. השניה - ללכת נגד החוק ולקוות לא להיתפס. שים לב שכל עוד אתה מהצד הטוב של הדלפק (איפה שהלקוחות יושבים) אתה בערך בסדר.

תוספת

בנוסף לכל מה שציין בנגקוק; אם מתחתנים, מקבלים NON - O ויזה, ואז יספיק לחברה/שותפות הון של מיליון אחד, אם זה מקל... בכל מקרה, עלולה להיות בעיה עם אישור המסים, שכן זה לוקח זמן וצריך להראות דו"ח שנתי. אגב, ניתן לבקש NON B גם מתאילנד עצמה (אבל לדעתי זה קשה יותר). רועי

GAL426

New member
תודה לעונים,והמשך שאלה

האם יש פה מישהו שמתמצא בנושא,ויהיה מוכן להדריך אותי ואת התאילנדית, בנושא? היא נמצאת בצ'אנג מאי,ממש מקדישה את חייה בארבעה חודשים האחרונים לגרום לכך שאני יבוא לתאילנד, כנ''ל אני,כבר די נקרע לי הלב עלייה,היא גם יודעת שבלי עבודה אני לא יכול לבוא,גם אני יודע את זה, כנראה יש דרך,אנחנו רק לא יודעים איך לעשות את זה, יש פה מישהו שמוכן לעשות ת'מצווה הזאת? ולנסות לעזור,אולי יש משהו שהיא יכולה לעשות? אולי אנחנו לא פועלים נכון, אני מוכן לתת ת'מספר פלא שלה,מסנגר,איימיל,הכל, שמישהו יסביר לה מה צריך לעשות,כנראה ישנה דרך,אנחנו רק לא פועלים נכון,מין הסתם, (היא שכרה באר,ולאחותה יש מסעדה+רוצים להתחתן) שנינו לא מלאים בכסף,אבל בטוח קיימת דרך להגשים ת'דבר הזה, מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

למעלה