שאלה לתאילנדים

Benkok

New member
מה כל כך מסובך?

אלה חבורת איסאנים (די מצחיקים אם לומר את האמת) שעשו ריקוד על בסיס "הבא נגילה"... בתאילנד כמו בתאילנד - הכל לא בדיוק יושב במקום...המילים הם ליד, המוזיקה באופסייד וזה הכל... מזל שהם עשו את זה ככה...בדרך כלל שיא הבידור בתוכניות מקומיות זה לקחת מפגר או נכה ולצחוק עליו...

רועי גב

New member
ביצוע מדהים

ע" זמרת נהדרת ב"C BAR" בצאנג מאי בפעם הראשונה כשרו את השיר ממש התרגשתי ואני לא מתרגש בקלות

KajaGugu

New member
חוק "הקאטוי עם הנאבוט"

כבר לפני מספר שנים כשגרתי בתאילנד המצאתי את "חוק הקאטוי עם הנבוט"... בכל רגע נתון באחד או יותר מהערוצים מהמקומיים בתאילנדר יופיע קאטוי רודף אחרי מישהו עם נבוט גדול ומכה אותו על ראשו.

Benkok

New member
../images/Emo6.gif זה מצטרף לחוק הקריוקי...

בכל רגע נתון, באיזו נקודה על פני כדור הארץ, יושב מישהו שבור בקריוקי מוזנח ועושה ביצוע ל"הוטל קליפורניה"...

פספורט

New member
הם מתפוצצים מצחוק בגלל...

הזמרת שרה את המילה מ ו כ ר ח י ם מו..ר..הי.... הי...בתאי הפירוש איך נאמר בעדינות = איבר מינה של האישה .

IndianaJones

New member
מוכרחים להיות שמח :)

זה דווקא אחד הדברים היותר חביבים בגלובליזציה :) כאן (באיחור של 3 שנים בערך...) הלהיט הרומני ההוא הפך ללהיט היסטרי ...

קרלטון

New member
קרוע שכמוך... ../images/Emo6.gif

זה לא "מוכרחים", זה "עורו אחים".... באמת לא שיר מסובך, מר פספורט, סה"כ 10 מילים: "הבה נגילה וניסברה, הבה נרנייה אסיבהה, עורו הים בלי שמיאה"

פספורט

New member
../images/Emo13.gif שובביניו..הרסת אותי..

מה ? אתה רואה הי..בכל שורה ?
שים לב שהזמרת חוזרת על מו..ר..הי.. (מוכרחים) 3 פעמים , המנחה עם המיקרופון קוטע אותה ומתקן...הים..הים..לא הי... הקהל נשפך מצחוק . נו..העיקר שיש הי... ושלא יחסר...

Benkok

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אני משתין כאן מצחוק...הפקידה שלי מסתכלת עלי במבט מעורב... אם הייתי יכול לקרוא מחשבות, אני בטוח שמה שעובר לה בראש זה "הנה עוד פעם הפאלאנג המשוגע הזה מתחיל להיקרע מצחוק מול המחשב...איזה בוס מוזר יש לי..." מצד שני, היא תאילנדית והשעה 12:17 אז היא כמעט בטוח חושבת לעצמה "אוי כמה אני רעבה, כבר שעה וחצי לא אכלתי כלום...מה הוא צוחק כל הזמן? שייתן לי ללכת לאכול..."

קרלטון

New member
תסביר לה...

שבתוקף תפקידה היא צריכה ללמוד לבצע את "הבה נגילה" לפני ארוחת צהרים, או לפחות לחזור שלוש פעמים על המנטרות - "קוקוותינו נקתו על קתיקת קרא בדלק קתקתים", "שלה שלה שיאה שמאק" או "גנן גידן דגן בגן"

Benkok

New member
עזוב...

אני עדיין בשלב של להסביר לה מה זה ה"סבבה" הזה שהיא שומעת אותי כל היום אומר בטלפון...

Benkok

New member
וכמובן...

שכבר עברנו את השלב שאני מבקש ממנה להגיד "בחוץ" ונקרע לה מצחוק... מן טבילת אש שכל פקידה עוברת אצלי...

guanyin

New member
ואצלנו בקונמינג

בכלל היה קוראני שיכור שבכל מסיבה או מפגש היה שר את זה!

למעלה