שאלה לשכנה

שש שבע

New member
שש לא יכולה להועיל בענין היות שאין

לה ווים, ולה חם עוד יותר, נראה לי שיש לי איזה גל גיל אחד ארוך ומתמשך, אחרת למה אני סובלת יותר מכל שנה? אל תגידו לי שזה בגלל החור ההוא באוזון....

שש שבע

New member
לא אני לא משתמשת בווים

ואני לא תולה את הגיזרות, לכל כלה מכינים גיזרה משלה, מכינים אותה מהטוואל שלה. , מצאתי שזה הכי נוח לי, בדרך כלל שומרים את הגיזרה עד סיום השמלה, אחר כך אפשר לזרוק, בפועל אנחנו שומרים, כדי לזכור איך פתרנו בעיות מסוימות, אני מכינה טואלים במידות קבועות שמצאתי שהכי מצויות אצל הבנות, גוזרת נגיד 10 ביחד, שמה בשקית שקופה, וכאשר יש מדידה, אנחנו פונים לגיזרה במידות של הכלה, תופרים את הטוואל, ומודדים. במקרים מיוחדים, מכינים גיזרה על ניר לבן (שאני קונה בגליל) ואחר כך שומרת את זה מקופל עד שנצטרך את זה שוב. אבל שוב, מכיון שאני עוסקת בתחום אחד בלבד, שמלות כלה, ולנשים אני לא צריכה את כל הבלאגן של מליון הגיזרות על הקיר, וטוב שכך, כשהתעסקתי בתלבושות של להקות וכאלה, הגיזרות שלי היו ממפל, ולא תליתי אותם אלא הנחתי אותם (כל גיזרה בצבע) על מדף שטוחים, ככה הם לא התעקמו לי לשום מקום. וחוץ מזה אני שונאת את הבלאגן הזה על הקירות, זה מקלקל לי את מצב הרוח משום מה.

רות מלר

New member
../images/Emo26.gif תראו כמה תגובות על תלוי אחד

למעלה מ-40 תגובות על וו אחד

רות מלר

New member
../images/Emo26.gif אטי על איזה בורג את רוצה לדון ?

אני התכוונתי לאמר - תראו איזה יופי התפתח דיון מעמיק רב משתתפים סביב נושא שלכאורה נראה שולי. וו, מה כבר אפשר לחדש על וו. והראיה שאפשר והרבה.

שש שבע

New member
אני לא מאמינה, שאת עם השנינות שלך, צריכה

תרגום חופשי מאטי.

רות מלר

New member
שש שנונה ? ומה עם הבלונדינית ?

אז מטעם הבלונדינית אני שואלת שאלות

אני קניתי ווים לתליה גזרות בלונדון

יש חנות שקוראים לה מורפלאן והם גם שולחים לארץ אוכל לתת לך את הכתובת בטלפון יש כמב סוגים של מתלים כאלה,יש כאלה שהם נתלים על המוט בארון כמו קולב ויש קטנים יותר,אם תרצי כמה מהקטנים אוכל לתת לך... לשבלונות של היסוד אני משתמשת המפל שקוף ולפתוחים בנייר לבן שאני קונה בגליל ועולה לי בערך 200 שח אצל גליק ברח החבצלת, וזה מספיק להמון זמן והמון המון גזרות... וכאשר אני מכינה למישהוא גיזרה בתשלום אני נותנת ללא המלה... את החורים לגיזרה אני עושה עם מכשיר מיוחד שקוראים לו ארנבת.. מס הטלפון שלי 0506653773 חנה

רות מלר

New member
לחנות בלונדון יש אתר ברשת ?

אם כן אנא העלי אותה או כיתבי את שמה באנגלית וננסה לחפש ולהעלות לרווחת כולם

למעלה