שאלה לשכנה

שאלה לשכנה

או לתדמיתניות אחרות איפה אתן קונות ווים לתלית גזרות, באיזה סוג משתמשות, איך מחוררת את הקרטון, באיזה סוג קרטון משתמשות, כמה אמור לעלות וו כזה, ומי משלם עליו התדמיתנית או המזמין?

Ron613

New member
למרות שאני לא תדמיתן..

נייר קונים אצל שוגרמן, וזה בא בגלילים. לחורים יש מכשיר מקצועי, אבל אפשר לקפל פעמים ולחתוך השפיץ. והרבה גזרניות משתמשות בחוט או שארית בד, לתליה

קודם כל הבריסטול: 240 ג'. לא משנה איפה אני

קונה, בכל המקומו המחיר זהה. 2 ש"ח לגליון כולל מע"מ. לא להתפתות לקנות את הבריסטול 180 ג'. הוא לא עמיד, מתקמט ונקרע. חירור גזרות: יש לי שפן שקניתי ממש מזמן. אם אין, אז כמו שרון כתב - מקפלים וגוזרים קצה. זה מכוער, אבל שפן זה סיפור לא זול בכלל. ווי תליה: אני משתמשת רק בווים שתלויים על חבל, ומכריחה את כל מי שעובד איתי לעבור להשתמש בהם. הם הכי יקרים, אבל שומרים על הגזרות ומאד נוחים לעבודה. אני קונה אותם בחבילות של 10 יחידות אצל ויינגרטן ברחוב הקישון 42 בת"א. זה המקום הכי זול שמצאתי והם עולים שם 3 ש"ח ליחידה, כולל מע"מ. הלקוח משלם.

יופי תודה

ומי משלם עבור הווים, האם כלול במחיר? בריסטול 240 גר' או דופלקס? כמה גזרות על וו האם יש ל שפן גדול או קטן?

בריסטל 240 גרם. לא דופלקס

הלקוח משלם על הוו, אבל בדרך כלל זה פשוט נבלע במחיר, יחד עם הבריסטולים. גזרה אחת על וו, כולל כל המידות שלה ולפעמים גם ציור של הדגם ופירוט האביזרים הנחוצים (מס' כפתורים, מס' רוכסנים ואורכם - כאלה). יש כמה דגמים של שפן, אבל בדרך כלל בזמן נתון אפשר למצוא בשוק רק דגם אחד. לכולם אותו גודל חור, פחות או יותר. אפשר אולי לנסות למצוא גם בשוק הפשפשים. לשלי אין פינה קבועה על השולחן, אז חשוב לי שהוא יהיה קל מספיק שאוכל להזיז אותו כל הזמן. בחלק משעות הפנאי שלו הוא משמש כמשקולת.

שנים שלא הייתי בשוק הפשפשים

אולי באמת הגיע הזמן אבל כשיפסיק להיות כל כך חם, נגיד בחנוכה נ.ב. ביום רביעי אהיה בתל אביב,

ואם במקרה אני מול כמה שפנים

באיזה לבחור? אגב איך קוראים לזה באנגלית או בגרמנית משהו יודע?

נוחות הפעלה של הידית, שהבוכנה שם עולה ויורדת

בצורה חלקה, שהוא יציב וכבד אבל לא כבד מדי. או שתתקשרי אלי. מיד אשלח לך סמס עם מספר הנייד שלי.

רות מלר

New member
שכנה- ווים ?

הם נראים כמו אלו של איקאה ? כי באיקאה חבילה של 5 עולה 7 ש"ח

אני לא יודעת איך נראים הווים של איקאה.

אולי לשש יש ווים כאלה והיא תוכל לסרוק ולהעלות לפה. שימי לב - הם טובים רק לגזרות בריסטול או מפל, ואין טעם להשתמש בהם לגזרות נייר.

אני לא מוצאת תמונה שלהם. בגלל זה קיוויתי ששש

תוכל לסרוק כזה. בעקרון זה וו שמחובר לחבל סינטטי עם מעצור רוחבי בקצה.

אההה זה חבל שבקצה שלו יש מוט מתכת

בצורה אנכית לחבל לא?? ממה שזכור לי שראיתי אצלך...

ואף הכינותי שלא מראש-איור../images/Emo3.gif

מלפנים חחח מקווה שזה באמת המתלה המדובר

למעלה