שאלה לשישיסטים

DevilGirl92

New member
שאלה לשישיסטים

מה הייתם מייעצים לילדה כמוני שעולה לי'? איך צריך לנהוג כדי להשתלב בתיכון ושהסבל הכרוך בבי"ס יהיה נמוך יחסית?

abs7

New member
לזרום.. מה שיהיה יהיה..

בלי לחשוב יותר מדי איך להתמודד מה לעשות ואיך. תראי שהרגע יגיע הוא פשוט יגיע ולא תחשבי יותר מדי :)

DevilGirl92

New member
אני לא מי יודע מצפה לרגע הזה

כמובן שאין לי יותר מדי ציפיות (בכ"ז זה תיכון) אבל לפחות קצת להקל על הסבל אני לא רוצה לעשות טעויות ולבלות עוד 3 שנים בסבל מוחלט ובצביעות כמו בחט"ב

ללמוד!

זה חשוב
אבל במידה, כן? לא להזניח את החברים לטובת לימודים ולהיפך.. בהצלחהה!

DevilGirl92

New member
../images/Emo7.gif

התכוונתי מלבד כל הקטע הלימודי (שבאמת באמת נשבר לי מזה)

תראי,

אני מבין אותך. לי אישית הקטע החברתי הגיע בסוף שנה, עד אז באמת הייתי מוקף בצביעות כמוך. אין מה לעשות עם זה, פשוט לנסות לזרום כמו שאמרו פה. ועצה חשובה - לנסות להתגבר על ביישנות ולפתח ביטחון עצמי. זה חשוב. ואל תדאגי - בסוף המצב ישתפר, התיכון זאת דרך מעולה להכיר עוד אנשים
בהצלחה

DevilGirl92

New member
כולם חושבים ככה

אני מקווה שיהיה יותר טוב אבל אי אפשר להסתמך על זה ותודה

ממ..

אני יכולה להגיד לך שבעיקרון רוב האנשים שאני מכירה כבר התבגרו בשלב הזה.. לא שטויות וצביעות כמו בשנים קודמות [ואני מכירה את זהP:] חוצמזה שאם תהיי עם אנשים שהכי נוח לך איתם ואת סומכת עליהם אז יהיה סבבה. ואת לאט לאט תתחילי להרגיש את תראי.. משתנים חבל"ז בתקופה הזאת:) לי בנושא הזה היה הרבה יותר סבבה, הגעתי לשלב שאני רק עם אנשים שאני רוצה להיות איתם.. תעשי את זה גם את
אגב, את נשארת עם אותם אנשים או אנשים חדשים? לא בדיוק הבנתי..

DevilGirl92

New member
בי"ס חדש

ורק כמה ילדים עוברים איתי. ובקשר לשינויים יש לי הרגשה שאת צודקת. נקווה שיהיה בסדר, אבל באמת שאני לא מפתחת ציפיות.

סך הכל...

הכי חשוב זה לדבר עם אנשים ולא לשבת ולשתוק כי לא כל אחד באמת ייגש וינסה לדבר איתך. תנסי להכיר אנשים חדשים בהידחפות לשיחות או שתנסי לפתח שיחות משלך
עד עכשיו ראיתי את זה עובד בכל פעם מחדש ואלה ששתקו ולא העיזו להגיד כלום נראו מוזרים ולא הצליחו להשתלב... ואל תשכחי ללמוד!
בהצלחה

DevilGirl92

New member
צודקת.

אני אנסה, למרות שלא נראה לי שאני בדיוק אצליח להשתלב בין האנשים האלה. אבל אני מתכוונת להשתדל ולא לשבת ולקוות.

Stootz

New member
עונה לךP: ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

גם בשבילי תקופת החטיבה הייתה מגעילה,כולם היו צבועים וכל הפוזות והשטויות האלה.. אבל בתיכון כולם הרבה יותר בוגרים, ואם זה בית ספר חדש אז זה בכלל מעולה כי יש לך הזדמנות לפתוח דף חדש עם אנשים חדשים=) היו לי בדיוק אותן חששות כמו שלך אבל פשוט אל תתן לאף אחד להוריד לך את הבטחון, ותנסה ליזום שיחות ולהכיר אנשים. באמת שהכל יהיה בסדר ואין לך מה לדאוג:]

למעלה