שאלה לשורטי...

yael123456

New member
שאלה לשורטי...

סתם תהיתי אם השתתפת השנה בתחרות מיה ארבטובה? ובכל מקרה אם שולחים אותך לתחרות של 2005?

ש ו ר ט י

New member
לא השתתפתי

גם אין לי מושג אם ישלחו אותי לתחרות הבאה של מיה ארבטובה. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי התחרות הזאת מתקיימת פעם בשנתיים, ככה שהשנה לא תהיה. אולי שנה הבאה, כשאני אהיה ביב' ישלחו אותי לתחרות... אני מקווה

yael123456

New member
אני בטוחה

את נשמעת לי מאוד רצינית אז אין סיבה שלא... את רוצה להיות רקדנית מקצועית? יצאו מהסטודיו שלך רקדניות מקצועיות בקלאסי?

yael123456

New member
אני בטוחה

את נשמעת לי רצינית ומשקיעה, אז אין סיבה שלא ישלחו אותך... את רוצה להיות רקדנית מקצועית? יצאו מהסטודיו שלך בנות שהלכו לרקוד מקצועי קלאסי? אם כן כמה?

yael123456

New member
אני בטוחה

מצטערת אם אני שולחת את ההוגעה המון פעמים פשוט זה כל הזמן מראה לי שזה לא שולח... בקיצור את נשמעת לי רצינית אז אין סיבה שלא ישלחו אותך. את רוצה להיות רקדנית מקצועית? יצאו מהסטודיו שלך בנות שהלכו לרקוד בלהקות קלאי? אם כן כמה?

ש ו ר ט י

New member
אממ כן

אני לומדת בקונסרבטוריון בכפר סבא, ובמגמת מחול. מהקונסרבטוריון יצאו שלוש רקדניות בלט, שהיום רוקדות בבלט הישראלי, ויש עוד אחת מתלמדת. אני מאוד רוצה להיות רקדנית, אבל יחד עם זאת אני גם מאוד אוהבת משחק ודרמה. אני מנסה לשלב בדרך כלל בין המחול למשחק, ומשתדלת לשחק את התפקיד שלי בריקוד כמה שיותר טוב ואמין... אחרי הכל, כל העולם במה ואנחנו שחקנים

bambiko

New member
יצאה משם גם רקדנית מודרנית...

המורה שלי למודרני שגם רקדה תקופה בלהקת המחול הקיבוצית למדה אצלכם בקונסרבטוריון (אני מקווה שאייתתי נכון..
) קוראים לה שרון וייסוסר. היא מ ד ה י מ ה !!! היא גם מלמדת בסטודיו B...

ש ו ר ט י

New member
כן, את צודקת

אני יודעת שיצאו מהקונסרבטוריון גם רקדניות מודרניות, פשוט התמקדתי בקלאסיות. אני יודעת גם על רקדנית בלהקה של ענבל פינטו, וגם רקדנית בבת שבע שיצאו מהקונסרבטוריון. במקום הזה עובדים על טכניקה בצורה קשוחה מאוד, אבל גם על ריקודיות ואהבה לבמה. בגלל זה אני כל כך אוהבת לרקוד שם, ומוכנה להשקיע המון מהזמן שלי שם (עכשיו חזרתי משם והייתי שם מ-11 וחצי בבוקר)

yael123456

New member
וואי, יפה

זה כניראה מקום ממש טוב אם ארבע בנות ממנו התקבלו לבלט הישראלי, כי שמעתי שממש קשה להתקבל (להיות מתלמד ואח"כ בלהקה). הן בטח ממש מצויינות...

freak or pink

New member
באמת?

אז ראיתי אותך....כאילו ראיתי את התחרות שנה שעברה..... השתתפת בקלאסי או מודרני? איזה ריקודים רקדת?

למעלה