שאלה לשולטים

Artist9

New member
שאלה לשולטים

איך הייתם מגדירים את הצורך הזה שלכם?....

A לוןA

New member
כשאתה אומר "הזה"

אתה מתכוון לצורך בשליטה?
כי בתוך ה"זה" הזה מסתתרים הרבה רצונות וחשקים (מבחינתי לפחות)- להנות, להכאיב, להשפיל, לשלוט, להוביל, לעטוף, לקבל ולתת (רשימה חלקית)- אז על איזה "זה" מדובר?

Artist9

New member
דיברתי על צורך להדביק פיצה לקירות האמת. ...

פירטת יפה אני חייב לציין. ...אבל. ..
אולי השאלה מופנת יותר לאלה שאין להם "פורקן" ביומיום. ..אם אפשר לקרוא לזה ככה , למשל אדם נשוי שלכאורה יש לו את החום ואהבה ויש את מי להוביל וכו'. ..פחות או יותר

UltraL

New member
איך חום ואהבה קשור?

חום ואהבה זה בסדר גמור אבל אין כל קשר לשליטה ולצורך שלך להיות שולט. כל זוג ונילי רומנטי חי ככה.

1. אם אשתך נשלטת אז יש לך עם מי להיות שולט.
2. אם אשתך לא יודעת את הצריכים שלך אז אולי הגיע הזמן לדבר.
3. אם אשתך דוחה על הסף את הבדסמ בכללותו אז אתה ב "גרויסע ברוך"
4. אם היא יכולה לקבל את הבדסמ באופן חלקי אז יש לך מקום לעבוד עלי. ברוך הבא לעולמי.

בכל המקרים גם יחסים פתוחים/סגורים עם אחרות יכולות להיות פיתרון עבורך.

תגיד,

למה חשובה ההגדרה ל״זה״?

האקס שלי (בתקופה שהיינו יחד) טען שהצרכים המיניים שלי הם מוגזמים ושולטים בי. במקום שאני אהיה מרוצה ושלמה עם מה שיש לי- אני עסוקה בפנטזיות הזויות.
רציתי לחשוב כמוהו, אבל נשארתי מתוסכלת, והצורך בבדסמ המשיך להיות מרכזי.

יכול להיות שאתה מרגיש ״לא בסדר״ עם הרצון שלך לשלוט?

G מאסטר

New member
ענית לבד : צורך.

טוב נו..נוסיף גם
אופי
יצר פנימי שמכתיב
שיתוף עם נישלטת
כיף

A לוןA

New member
ועל זה היה לי מורה לתלמוד שאמר

(לקרוא במבטא כמו של ליבוביץ')
"בשאיילתו, ענה לעצמו התלמיד על תשובתו!"

matteryou2

New member
כמו כל צורך אחר

זה לא "ה-צורך"... אין לזה חיים נפרדים מהנורמה שלי. זה צורך, כמו לאכול. ככה אני נהנה יותר, הרבה הרבה יותר. אני כל הזמן מנסה להתבונן בזה בצורה פילוסופית, אבל בתוכי אני יודע שזה מיותר, כי זה בסך הכל לצבוע את הכל בהתייפייפות מיותרת. אני סדיסט, לא גאה בזה ולא מתבייש בזה (החלק הקשה) - וזה די מסכם את הכל.

matteryou2

New member
אני לא יודע מה היה עם אחרים

אני קיבלתי כל חיי פידבקים שזה חולני, סוטה ולא נורמלי. עד היום אני מקבל כאלו... כנראה המחיר של להיות כנה גם עם הסביבה.

נכנסתי לקורס קרימינולוגיה, בהקשר סתמי ביותר שאחד התלמידים הזכיר BDSM, בשיעור הראשון, המרצה אומרת כדרך אגב, "BDSM זה מסוכן וחולני, אפילו לא חוקי. צריך להוציא את המושג הזה מהחיים שלנו"... מיותר לציין עם איזו תחושה מגעילה הייתי כל אותו הקורס- הפושע האכזרי יושב לידה ולומד לשכלל את עצמו.

אז כן, לי היה קשה. כיום כבר עברתי דרך, אבל המאבק נמשך, גם כשאני בזוגיות בדס"מית נהדרת, בריאה מכל כיוון.

A לוןA

New member
מבין לחלוטין

והסביבה, ואפילו מטפלים מקצועיים מסויימים אכן משדרים שזו איזו סוג של בעיה, לא משנה מאיזה צד של השוט אתה.
ואתה יודע מה? אם הייתי משתכנע שזה רע, חולני, מזיק- הייתי אולי מנסה להימנע מזה.
אבל כל מה שאני קורא ומכיר מעיד על ההיפך- אז ה"כולם" יכולים מבחינתי להתחפש לקנגרו ולקפוץ לי.
לא יודע אם קראת , אבל קבל חוויה דומה, בשביל השיתוף
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2284438

matteryou2

New member
אמת בדבריך

המפתח הוא הסביבה באנשים תומכים ומביני עניין. בדיוק כמו כל החלטה או תחביב שנעשה, ללא שוב הבדל מיוחד.

gidionline80

New member
המפתח

נמצא אצלך בלבד. תהיה שלם לא תצטרך חיזוקים מהסביבה.
זה לוקח זמן ועבודה עם עצמך.

Artist9

New member
זה נשמע נורא מגניב! ....אבל. ..

בתור אדם נשוי אין לי זמן לדמגוגיה מיותרת. ..אני נאלץ להתחשב בעובדות חיי פשוטות והן: הצורך הפיזי והמנטלי, מה קיים בשטח (בבית ) דרכי התמודדות אם קיימות בכלל.

gidionline80

New member
עוד דמגוגיה מיותרת

מאחר והצורך הזה הוא לא פרח או בע"ח לא ברור מדוע צריך להגדיר. לא כל דבר צריך להגדיר.
ואם הכונה להבין את מקור הצורך. בחר לך מטפל מקצועי שלא עושה פרצוף כשהוא שומע על הצורך
שגילית שיתן שקבל ממנו תובנות לגבי הצורך. יתכן שהתובנות יסתדרו לך ויתכן שלא.

בקשת משולטים תגובות . להקשיב זה בחינם שני סוגי אנשים לא יקשיבו טיפשים וחרשים

אז לא הבנתי מה אתה מחפש

הצעות אופרטיביות או הגדרה? מה קשורה ההגדרה שבה התחלת לדרכי ההתמודדות?

למעלה