obobus יקירי
לא למדת שאני לא שוכחת ולא יצא לי לענות מכל מיני סיבות ואחת מהן פשוט הייתה בצורת דלקת עיניים שלא איפשרה לי להיות לאורך זמן על המחשב. ואגב אתה יודע גם שמי שמקפיץ שאלה הוא פשוט יכול להפסיד כי אז הוא נדחף, לסוף התור אם בטעות לא עניתי רק לך אתה בהחלט יכול להקפיץ כי אולי פספסתי אבל בטח שמת לב שהיו עוד כמה שלא הספקתי לענות להם. ודי להטפה עכשיו למסר. אתחיל ואומר שאין באמת חלונות זמנים למימוש הכל זה עניין של תהליכים בשלות ומוכנות שהם אלה שמובילים אותנו למימוש, אנחנו כל הזמן כמעט ממשים את עצמנו זה לא משהו שהוא אחד זה כמו שאמרתי תהליך. מה שאני מקבלת שאצלך זה לא באמת השאיפות המקצועיות כמו היעוד זה מה ש"מטריד" את מנוחתך, זה כל כך מעסיק אותך שזה בעצם לא נותן לך להיות ממוקד במקצוע שלך באמת עד הסוף ואי אפשר לדלג בין שני דברים, אתה צריך להיות ממוקד באחד מהם, והכוונה היא להיות ממוקד במקצוע שלך עם מחשבה שהיעוד נמצא שם תמיד והוא חלק מתהליכי החיים שלך, אתה בהחלט יכול לשלב ביניהם אבל לא להביא את זה למצב שאחד בא על חשבון השני, ההבנה שאתה צריך להגיע אליה זה שיש אפשרות לשלב. אני יודעת שאולי זה לא ממש נשמע לך ברור מה שכתבתי, אבל אני אנסה להבהיר את זה קצת יותר, אתה צריך להיות ממוקד בעיסוק/עבודה שלך זה מקור הפרנסה שלך, היעוד שלך יגיע כאשר אתה תהיה מוכן וכמו שציינתי אתה בעצם נמצא בו אבל המחשבה שלך על יעוד ואיך זה צריך להיות היא שמשבשת את הכל. יעוד יכול להיות ברמה של עזרה במילה טובה בתמיכה נפשית ועם הזמן לומדים עוד ועוד ומתחילים לממש את זה בצורה שונה אולי מסיבית יותר אבל תן לעצמך להבשיל עם התהליכים שאתה עובר עם הלמידה שלך את עצמך ואת היכולות שלך, אל תנסה לדלג מע שלבים.