שאלה לרן

dreaming h

New member
שאלה לרן ../images/Emo133.gif

איפה עומדים העניינים עם הוועד? יש התקדמות? באתר התוכים נראה שהמצב נשאר כשהיה, האם לא התקבלה איזושהי הודעת עדכון מהרשות? האם התקבלו תרומות מבעלי עסקים? אשמח לעדכונים, תודה!

רן333

New member
העדכון האחרון המופיע ב"אתר התוכים"

הוא לא כל כך ישן: הוא נושא את התאריך 22.5.06. **בבקשה**. העמדה הנוכחית של רט"ג היא כזו: הם מקפיאים את האיסורים הנוכחיים, ו"עושים חושבים" מחדש. אם את שואלת אותי, הצעד הזה אינו מעיד על קיום של נימוקים טובים במיוחד בידיהם. אנחנו (אנשי ה"ועד"), כמובן לא רואים בכך את השגת המטרה. אנחנו מעוניינים להסדיר, אחת ולתמיד, את כל נושא היבוא, הסחר וההחזקה של חיות אקזוטיות. אנחנו פועלים כרגע במספר מישורים, וביניהם: היערכות להמשך הטיפול המשפטי בנושא, וכן גיוס תרומות נוספות לטובת העניין. ואם כבר מדברים על תרומות: קודם כל, חלק מהגולשים כאן תרמו כבר כסף, ועל כך תודה. לכל השאר - אם הנושא חשוב לכם - אני מציע להתעורר ולתרום. שלא נקום בוקר אחד עם רשימת איסורים שמחסלת לגמרי את התחביב שלנו, אבל בלי תשובה טובה לשאלה הבאה: "מה אני עשיתי (להבדיל מ"אמרתי", "סיפרתי" או "דיברתי") כדי למנוע את המצב הזה?"

רן333

New member
עכשיו שמתי לב גם לשאלה שלך אודות

בעלי העסקים. התשובה כאן חיובית: אכן התקבלו תרומות (ע"ס 2000 ש"ח כל אחת) מבעלי עסקים בתחום. עם זאת, החלטנו שלא לפרסם את רשימת התורמים. פרטיו של תורם יפורסמו רק אם תהיה בקשה מפורשת כזו מטעמו של התורם.

למעלה