שאלה לרמי

cmontal

New member
שאלה לרמי

רמי שלום אני מתאמנת בחדר כושר כבר שנה וחצי (בעלת עודף משקל של 10 ק"ג לפי דיאטנית). עוד לפני העלייה במשקל הייתי ספורטאית ועכשיו אני פשוט לא מצליחה לרדת במשקל. אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר לפי החלוקה הבאה פעם בשבוע - חצי שעה סטפר + 45 דקות משקולות ובטן פעם-פעמיים בשבוע - אירובי מדרגה + שיעור עיצוב. במהלך השנה האחרונה התחלתי להקפיד יותר על האכילה הנכונה והיו ירידות במשקל אבל עכשיו אני מרגישה בעודף משקל,הגוף עצמו די חטוב והרבה לא מאמינים למשקל האמיתי שלי. אבל עדיין מה אני יכולה לעשות כדי לשפר ולהתחטב יותר, או לחילופין לרזות. אני כבר לא יודעת עם ה-10 ק"ג העודפים הם במשקל וצריכים לרדת מאחר שבמידות הבגדים לא השתניתי כלל. או שעליי לשנות את תכנית האימונים על מנת להרגיש שאני ממשיכה להתחטב ולא נעצרת באותו מקום (כמו שאני מרגישה עכשיו). תודה

ברוכה הבאה

מילת המפתח אצלך היא שינוי ! כנסי לשירשור הבא (התוכנית שנתתי שם מתאימה לדעתי גם לך)

אלי ו.

New member
שוה גם לבדוק אחוזי שומן

תראי אם אותם בגדים עולים עלייך, זה אומר שלא עלית בהיקפים. מכאן שיש אפשרות שהמשקל ה"עודף" הוא יותר שריר. (דיאטנית לרוב רק תבדוק חישוב BMI שזה גובה מול משקל ולא הרכב גוף, שזה שומן מול שריר) בסה"כ אם את מרוצה ממה שרואים במראה, מה אכפת לך מה שהמשקל אומר?

למעלה