שאלה לרמי

רפאל18

New member
שאלה לרמי

קודם כל שלום לך, פעם ראשונה שאני כאן, וראיתי שאתה מאוד רציני ועוזר. ועכשיו לשאלה: יש לי גיבוש בעוד קצת פחות מחודש, והייתי רוצה להגיע לשיא הכושר לפניו, מסיבות ברורות. עכשיו, אני מתאמן בערך 5-6 פעמים בשבוע, והכושר הארובי והאנאירובי שלי בסדר גמור, אבל הבעיה היא כוח: אני עושה 15 מתח, 45 מרפקים ו 80 בטן בדקה וחצי. אם תוכל להמליץ לי על דרך לשיפור שרירי הידיים זה יהיה מצויין. ובכלל, איך להגיע לשיא הכושר לפני הגיבוש במאמץ אירובי ואנאירובי. תודה רבה רפאל.

הזמן קצר והמלאכה מרובה

חודש זה מעט זמן לפתח כוח !!! בצע 2 אימונים עצימים בשבוע של השרירים שבהם אתה רוצה לפתח כוח. לדוגמא על מנת לחזק את שרירי החזה, עליך לבצע תרגיל חזה (לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט) במשקל גבוה מאוד (הקפד על השגחה ממדריך או חבר). הביצוע צריך להיות של 2-3 חזרות מקסימום כאשר אתה משקיע מאמץ מקסימלי. המנוחה בין הסטים צריכה להיות 3-5 דקות. הקפד לבצע את האימונים בתחילת האימון (אל תשכח חימום). אבל .... מנסיון אישי (אני מעביר גיבושים בצבא) עליך לחזק את הסבולת כלומר יכולת ארובית (ריצה לאורך זמן), סבולת שרירית (עבודה על שריר לאורך זמן). לכן המלצתי היא בצע 3-5 אימוני ריצה של מינימום 60 דקות ביום ותתאמן על ביצוע תרגילים עם משקולות במספר חזרות גדול או מספר רב של שכיבות שמיכה, מתח ובטן. שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע אך היה רמי

רפאל18

New member
תודה רבה.

רציתי לשאול איזה גיבושים אתה מעביר? ועוד משהו- הכושר האירובי שלי טוב, אבל רציתי לשאול אם באמת יש צורך בריצה ארוכה של 60 דקות? כי אמרו לי שהגיבוש שלי כמעט כולו אנאירובי...אז לא יותר כדאי להתמקד באימון יותר אנאירובי? ואם יש לך תרגילי אימון כאלה, מה טוב. שוב תודה, רפאל.

גיבושים

תפסת אותי בשניה האחרונה .... הגיבושים מבטאים יכולת אירובית, ביכולת אנארובית אתה יכול להתמיד מספר קטן של דקות בלבד. מסעות, סחיבת משקלים, תיזוזים, הרמת פצועים, זחילות, פזצטות, תרגילי חוליה/כיתה הכל מתבסס על יכולת אירובית ! כמובן שיכולת אינארובית לא מזיקה אבל העיקר הוא היכולת האירובית. שוב בהצלחה !

20רומן

New member
למה לשמוע איך היה רמי?

תוכל להודיע לבחור אם התקבל
60 דקות אבל? אני רצתי 30 עד עכשיו והייתי מה-זה גאה בעצמי... טוב, אם 60 אז 60! רומן

למעלה